Džoni Dep: Radioaktivni glumac

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. covek je filmska legenda za zivota a svi ovi sto ga blate nisu ni za blato na njegovim cipelama

  2. Moze 100 putada je iz dobre porodice, indijanac i poznati glumac ako je alkoolicar i naslink koji bije zene onda zasluzuje sve najgore.

    1. U svetu je trenutno aktuelna TV serija „The Stand“, u kojoj glumi i Amber Herd, bivša Drpova supruga koju je navodno zlostavljao. Čitajući na IMDB-u kritike gledalaca, zapazio sam da mnogi zameraju produkciji učešće te glumice u seriji jer je optužuju za zlostavljanje Depa. Istina je, izgleda, negde između i pitanje je ko je tu koga sve zlostavlao. Nije korektno da se kola lome samo na jednom.

  3. Dep je izveden pred stub srama od strane društva koje je licemerno do gađenja, od Amerike do Evrope. Ona su deklarativno za poštovanje ljudskih i ostalih prava kada je njima zgodno.
    Ako je tako – od pojedinaca do naroda – ne vidim koja zaslužuju milosrđe.
    Koliko znam, Dep je težak individualac koji se ne priklanja gomili. I kao takav se brani.
    U političkim nomenklaturama koja, pak, nameću i šire etički mejnstrim – u ime ovih i onih ljudskih prava, bla, bla, bla – moćni pojedinci krije se iza moći i vlasti ove ili one sile. Kada takav prstom pokaže na tog ili te, ceo svet se obrušava na tog pojedinca ili tu zajedinicu do uništenja, bez namere da sasluša. A kada se baš taj nađe u sličnoj situaciji, molitveno se donira i pruža mu se šansa za resocijalizaciju.
    Naravno, svemu doprinose mediji.
    Džoni ima nerv, Bil ih nema, rekao bi jedan čovek.

  4. Mrze ga jer je:
    1) muskarac heteroseksualac
    2) uspesan bogat i lep (ali to je manje vazno od br. 1)
    A po tim arsinima, sta bi trebalo da bude Bil Klinton? Koga su tuzile desetine zena, a neke od njih nesrecno nastradale, izvrsile samoubistva, oovukle optuzbe itd? Da ne pominjemo Moniku Luinski (njegova izjava pred Vrhovnim sudom, Senatom i javnoscu, doslovno: „I did not have sex with that woman“
    Sta je on tacno, sarmantni gospodin?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.