Ekipa „Kontravizije“ ponovo obmanjuje javnost

Emisija Lava Pajkića na televiziji Pink nastavlja da montira ankete

Ostavite komentar


  1. Pa svako normalan vidi da je to montirano, onaj polusvet koji sedi u studiju, ako uopste ima nekog u studiju, i ne treba da ima drugu informaciju osim da su pristalice opozicije idioti..

    1. Publika je nalepljena na emisiju, pogledaj desetak emisija videces iste ljude

  2. sve je podredjeno tome da teletabisi ostanu prikovani za ekran i kad im se suflira da izadju i zaokruze br.1 na listi..nema tu nikakve zlobe, trazi se jednostavan model koji odrzava na vlasti i to je to..mislim da bi gospodjica uspela da ih dobije na sudu za povredu casti, dusevne boli bla bla bla..ali to je uracunato u trosak opstanka na vlasti a platili bi svi mi..pakovati kofere..

  3. Mislim da je ovo još jedan razlog zašto mladi idu iz zemlje jer tamo nije sramota da nemaš pojma ko je Puškin, Apis, Vajfert…Iz inostranstva je lakše praviti se pametan na tviteru!

    1. Он се само зове Лав, а у ствари је укрштеник пацова и подгузне муве!

  4. Ova gnusoba sa Pinka sve je bliža momentu kad će da zaradi trajno oduzimanje građanskih prava kad Vučić ode na smetlište istorije.

  5. Imao sam slično iskustvo vezano za tu anketu, samo je pitanje bilo vezano za Duska Radovića i da li treba da dobije otkaz u klubu književnika jer navija za partizan. Pitanje je toliko brzo pročitano da vas uhvate u sekundi zbunjene. Svakako, svako iole normalan skapira pitanje pa nije problem. Na moje pitanje njima odakle su oni su pogledali, a onda je jedan od njih rekao sa S portala, što naravno nije tačno.

  6. Jednom sam gledao emisiju čijeg imena se ne sjećam. Učesnici su govorili i trudili se da skupe što više poena od gledalaca. Nikad u životu nisam vidio nešto tako. Najlajacija osoba, ubjedljivo, je bila Isidora Bjelica. Pobijedila je čak i Nebojšu Medojevića. Takvih gadosti sam se naslušao da, od tad, ne gledam takve emisije. Narod kaže „Dje će kruška no pod krušku“. Lav liči na majku.

  7. GLedao sam skoro jednu njihovu emisiju i obratio paznju. Kada „postavljaju“ pitanje, nema pozadinskog zvuka, a u sledecem trenutku, kada osoba odgovara cuje se konstantna lupnjava sa nekog gradilista. Potpuno jasno da je izmontirano.

  8. Dečko je totalno neinovativan, glup, ograničen. na kraju krajeva kao i televizija za koju radi. Stand-up komičar u pokušaju. Međutim nije on problem. Problem je celo društvo koje sve to toleriše. Potrebno je samo malo svesti kod ljudi da shvate koliki je to kič i šund, koliko je to što Pink kao TV radi, degutatno i odvratno.
    Nisam gledao nijednu njegovu emisiju. Na početku sam ga shvatao kao prostituku koja se prostituiše da bi majci obezbedila novac za lečenje, jer je po meni i zato prihvatio posao na Pink-u. I bilo mi ga je žao. Međutim sada je – DNO DNA !!!

  9. Konacno da se progovori o ovoj temi,ali nazalostoni koji prihvataju“Kontraviziju“zdravo-za gotovo ne citaju “Danas“,pa ce svi ovi komentari da odu u etar.Pre svega sramno je koliko svojim provokativnim pitanjima autori ove glupe emisije potcenjuju ispitanike i gledaoce,a ne opoziciju ,kako je zamisljen ceo format.Tako je jasno koliko se mamin i tatin sin upinje da imitira Zorana sa jedne druge televizije,pa ne razumem da li se nada istovetnoj slavi…Znam samo da je nikada nece docekati…

  10. 5. oktobra 2000. je trebalo uraditi sledeću stvar: ŽM-a uhapsiti i osuditi na maksimalnu robiju sa zaplenom celokupne imovine. Pink TV je naravno trebalo trajno ukinuti. Biće jako teško to sada sprovesti u delo jer se osilio kao i sekta s kojom je u sprezi. Nekada JUL, danas SNS.

    1. Nekada devedesetih je A.V. zvao Pink idiotskom televizijom jer je po Seselju rec idiot uzeta iz grckog jezika i oznacavala je osobu koja je apoliticna. Sta se u medjuvremenu promenilo? Da li su sada ,,intelegentna“ televizija. Na mom TV je izbrisan Pinkov kanal.

  11. gledao sam 2 ili 3 emisije koje su totalna glupost. primitivizam koji pokazuje nije za televiziju, mozda bi mogao da prodje u nekoj kafani u razgovoru prijanih ljudi. gluposti koje prikazuju neobrazovanost opozicije, mogle bi se sigurno primeniti i na poziciju. ali emisuija je napravljena da ponizava neke ljude. mene ako pitate zabranio bih da se takve gluposti pustaj u televiziji.

  12. Vašu emisiju sam gledala više puta. Ne što je dobra, jer nije. Stalno imam želju da ste Vi Lave nešto malo napredovali. Ipak, nema nade da se to desi. Sa tekstovima koje govorite i konceptom emisije teško da se može uraditi da bude bolja. K a t a s t r o f a. Roditeljski savet!!!!!!!!!!!! Bežite iz tog posla što pre, dok ima nade da se zaboravi i oprosti, pripiše vašoj mladosti

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.