Ekološki ustanak: Ispitati navode ćerke Milana Gutovića o „lažnom zaveštanju“

Ostavite komentar


  1. Ima i gorih otaca jedinog sina ostave bez naslestva a nije ni davo alimentaciju

  2. Usmeno zaveštanje, nepoznatim licima, od strane čoveka koji je na izdisaju
    Pa za ovo bi trebalo da reaguju sve ustanove ovog društva
    Čak i da jeste, kako dokazati usmeno zaveštanje, ti koji su možda učestvovali u tome treba da svedoče sami sebi, plus medicinska sestra koja im je dozvolila ulaz
    I kako su to ušli u vreme korone, kada ni porodica nije mogla da uđe u bolnice nego ostavljali stvari, hranu i poruke na portirnicama

  3. U cemu je problem, osetio kraj i resio da zastiti sinove da ne ostanu na ulici.Ionako nije bio neki burzuj.Ispostovati Lanetovu zelju.

  4. Ako je tačno to što tvrdi Milica Gutović, onda je to na nivou doktora smrt. Kriminal u ovoj zemlji počinje od kradje beba u porodilištu, pa sve do smrti, kada ti dva sumnjiva svedoka na samrti menjaju testament. Horor, made in serbia.

  5. To se oduvek radilo.Tetku bez dece, o kojoj sam brinula,/bratanica/posle sloga, na produzenom oporavku u Melencima, doktorka izbeglica iz BIH, odmah obrlatila i sve dogovorila.Po dijagnozi i stanju sve ispolanirala.Srecom, ja sam ugovor vec imala, inace….

  6. Zasto nisu snimili telefonom taj usmeni testament.Da pokazu cerkama volju oca,ovako sve pada u vodu.Svako moze da kaze imam usmeni testament,smesno.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.