Ekološki ustanak: Sporazum sa EK potvrđuje da se od projekta Jadar nije odustalo

Ostavite komentar


  1. Oni su pot pisali sa eu pred Izbore dabi dobili podrsku od eu. I sns ce na konto toga da dobiju izbore

  2. Politizacija rudarstva, politizacija bilo koje privredne grane,aktivnosti koja postoji jos od 12.veka sa zakonom iz 14.veka. To je Ono sto ja vidim. Ne postoji nijedan pravi (ne fejk, n spin, ne izmisljeni) razlog zbog kojeg Jadar ne bi trebalo realizovati. Izjednacavati borbu za odgovorno upravljanje sirovinama I SNS bogacenje je mantra koja se ovde prima kao muv ana mono. Protiv SNS se borite na izborima, a rudarsku struku ostavite na miru!

  3. E narode,narode,a pola mestana i seljaka tamo prodali zemljiste i njive za velike cifre,pokupovali(vecina njih)stanove po Beogradu(a gde bi drugo)malo njih po drugim gradovima i vecim mestima,uglavnom Beograd i Novi Sad,a mi kao ne damo Jadar a lokalni mestani masno protrljali ruke i uzeli pare.

  4. @ OZNA
    Šta je problem? To što su „lokalni meštani masno protrljali ruke i uzeli pare“ ili zagađenje vode, zemlje i vazduha, što nema posledica samo za preostale meštane nego i mnogo šire?

  5. Pozdravljam ugovor.
    Iako ne vidim nikakvu direktnu vezu sa litijumom, voleo bih da se litijum vadi, naravno po evropskim ekoloskim standardim.

  6. Tako je i treba da se kopa ceo Svet kopa a mi smo pametni cuta pijani i ekipa pa što ste prodali zemlju rio tintu za vreme vaše vlasti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.