Eksperimenti u sistemu odbrane i Vojsci Srbije

Ostavite komentar


  1. Generale, rekoste da Vucic naoruzava vojsku da bi branio svoj rezim, zar mislite da ce Avione, helikoptere, PVO sisteme upotrebiti za to.

    1. Milane, da ste pažljivije čitali, uvideli bi ste da nigde nije navedena formulacija da Vučić naoružava vojsku da bi branio svoj režim. I ne nagađajte šta sam mislio – misli sam, argumentovano, „pretočio“ u pisani sadržaj. Ko ih razume – shvatiće. Naravno, nije mi bila, niti jeste, namera da uopštavam lični utisak. Svako neka sagledava društvenu stvarnost iz svog „ugla“ i misli svojom glavom. Što se postavljenih pitanja tiče, odgovori su u nadležnosti „vrhovnog komandanta“ i resornog ministra (u pokušaju).

  2. Gospodine Generale, ne čusmo Vaš komentar kada su Predsednik, ministar vojni i još neki koministri, posle 5. Oktobra, po diktatu USA, Engleske, Nemačke, Francuske, ….. uništavali vojnu tehniku i opremu pokušavajući da im se dodvore, ali ni to im nije pomoglo, jer im ni NATO nije verovao kao prevrtljivcima.

  3. Kompletna zamena teza.
    Dok je Vucic na vlasti nema nikakvih ‘nacionalnih interesa’ osim njegovog apsolutnog odrzanja na vlasti.
    Aleksandar Vucic i njegova vlast je vrhunski i nedodirljivi ‘Nacionalni Interes’ Srbije. Na tome nas bez uvijanja i svakodnevno podseca!
    To sto autor gornjeg clanka razmatra je racionalno tretiranje politike coveka koji je iracionalan i potpuno izgubljen u onom sto je oko sebe stvorio.

  4. I 1992.godine se tek zuckalo , da cemo biti pacifikovani, to se desilo nakon nase pobede 1999. godine , tzv. vojno-tehnickim sporazumom…Danas ,smo vec pripitomljeni , ekonomskim merama , i sumnjam, da bi pruzili jaci otpor pesadiji NATO-u , iz vise pravaca ,kao uostalom i 1941. god…13-14 dana…

  5. Ja bi se samo zaustavila na delu teksta , u kome se govori da „Vojska Srbije neće dozvoliti rušenje legaliteta i legimiteta vlasti i narušavanje njenog Ustavnog poretka“!
    Ali uz sve gore sledi i pitanje građana Srbije …Dali vlast u Srbiji
    ima legalitet i legimitet , i drugo
    O kakvom rušenju Ustavnog poretka je reč?
    Jer u Srbiji se živi u bez zakonju, tako da gore navedeno gubi svaki smisao čak i uporišta o pravnoj državi ,osrednjeg pravnika, a ne studenta „generacije,“ o kojoj stalno slušamo …,!!!

  6. HELLO SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU.

    Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: [email protected], da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja.
    Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.
    Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.
    Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze.
    Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj.
    – Osebni posojilo
    – Naložbeno posojilo
    – Delo posojilo
    – financiranje
    – konsolidacijski dolg
    – Revolving kredit
    – Credit Racha
    Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj.
    Pišite na e-pošto: [email protected]
    Telefonska številka: +33 7 57 90 63 78

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.