Eparhija Raško-prizrenska razmatra mogućnost podnošenja krivične prijave zbog spota albanske pevačice

Ostavite komentar


  1. Nije vam smetalo kada naši pevači snimaju spotove na ostacima katedrale Arača kod Novog Bečeja. Primer spot Marka Bulata za pesmu ,,180 stepeni“ sa starletom Sorajom u glavnoj ulozi je sniman na toj lokaciji. Sve imate na internetu pa pogledajte.
    Dupli standardi? Lažni moralisti i lažne patriote!

    1. Smanji dozivljaje, tzv „Petre“! Ne skreci temu; radi se o sadasnjoj situaciji i jako je dobro sto episkop protestuje protiv banalnosti. Mislis da to ne bi uradio da je neka „domaca starleta“ u pitanju? Ne glupiraj se, makar glumi neki intelekt.

  2. Pa šta ako su tu snimali spot?!? Ta lokacija se nalazi van Srbije i imaju pravo da u svojoj državi snimaju gde hoće!

  3. Ovo je za verovali ili ne, u Beogradu, strani glumci koji snimaju razne filmove i filmske ekipe, dobijaju subvencije, državljanstvo, primaju ih najviši zvaničnici …jel tekst ove pesme bio skaradan? E da još nešto, mojoj pokojnoj strini nisu dali da sedi u porti manastira na Fruškoj gori, možda je to stav SPC u načelu.

  4. Ovo nema nikakve veze sa spotom nego sve je politicko. Srbi pokusavaju da tu katolicku crkvu ufuraju kao pravoslavnu kao sto su uradili sa svim objektim. To je lopovska nacija bez kapi morala. Nema nista pozitivno od srbina samo lazi, kriminal, ubistva i maltretiranja. Ne da srbin nikome na zivi u miru. tako ti je kada ti se preseli ovakav los sused i citavo naselje najebe.

  5. Stoji.
    Takodje stoji da UDB-aska cerka svakodnevno deceniju+ siri medjunozije na naslovnicama stampe i na malim ekranima tv prijemnika u ostatku GUL-aga Srbija.
    Dal su odvratniji albanski ili srpski komunisti – nedoumica takodje stoji mada je princip manipulacije nagonom *masa* jednak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.