EU neće više da ćuti na afere aktuelnog režima

Odbor za spoljne poslove Evropskog parlamenta usvojio izveštaj o Srbiji u kojem se traži rešenje slučajeva Krušik, Jovanjica, Savamala...

Ostavite komentar


  1. Nekako sproleca salim se bas juce Mi se i Gigi zalio kako zbog sve ucestalih afera u Srbiji nece biti u stanju da namiri potrazivanje drage mu patrije.
    E da zaboravih i Covid da navedem zbog kog od Septembra nije u radnom odnosu a Srbija sa brdovitog Balkana pobedjuje sve cak i razvijene zemlje sa duzom demokratskom tradicijom.Trazio Mi da prepisem recept uspeha.
    Ostao Sam zatecen.Kumrovec zatvoren a zbog novonastale situacije sa virusom ne znam gde da ga uputim.
    Srbija je cudo, ali stvarno.

  2. Da bi ispunila zahteve EU vlast mora samu sebe da uhapsi.
    Ako neko misli da je to moguce onda je on budala.

    1. I ne samo sebe da uhapse nego i svoje prethodnike od kojih su i naučili da kradu. U svim „promenama vlasti“ od 1990 niko od prethodnih vlasti nije uhapšen, nego je „nova vlast“ nastavljala da krade na umesto stare.
      Ne mamo mi ni zatvora ni čuvara kada bi se pohapsili sve lopurde iz vlasti od 1944-do danas

      1. Koje prethodnike da uhapse? Pa skoro svi prethodnici su i sada u vlasti ili uz vlast. AV, G. Vesić, S. Mali, I. Dačić, Z. Mihajlović, A. Martinović, Jorgovanka T. …..

    2. Slicno je i Koza Nostra u Italiji zamisljala, da njihovu mafiju niko ne moze da rasturi. Italija osta, a Koza Nostre nema vise, osim u ostacima.

  3. Pa onda Vučić i Stefanović moraju na robiju. Iz tih razloga nemoguće je razrešiti afere. A bolje bi bilo da EU iz humanih i ljudskih razloga pritisnu Prištinu i Beograd da otkriju ko je ubio Olivera Ivanovića. Ali, i to će izgleda biti nemoguće rešiti.

    1. Gde da ih iznese kad su svi mediji blokirani za opoziciju osim par novina??? Uostalom, ni služiti se lažima nije nikakav greh, koliko vidim po Vučićevim izjavama.

  4. “ EU neće više da ćuti na afere aktuelnog režima”
    A zašto je do sada ćutala, ako više neće da ćuti?

  5. Dosta su i cutali na sve lopovluke i njima pao mrak na oci kakav kriminal se desava u Srbiji.

    1. Samo se vi nadajte. Evroparlamentarci nisu nikakva vlast u EU. Snaga i važnost im je otprilike k’o i srpskih parlamentaraca u Srbiji. Osim toga, svi su izlobirani, a ruku dižu po principu „ko da više“. Nešto sumnjam da Vučić ima razloga da ih se boji. Koliko vidim, u Srbiji još ima onih koji misle da će ih neko izvana dovesti na vlast. Davno je bila dvehiljedita. Nego, u se i u svoje kljuse, pa bilo bangavo k’o ovo srpsko-opoziciono.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.