Evropa se interesuje za smene u RTV

Nastavlja se serija smena na Radio-televiziji Vojvodine

Ostavite komentar


  1. A kako su otišli devedesetih ovi što sada dolaze.Murta nema pravo žalbe na Kurtu jer će opet doći umesto Kurte.

  2. E sad, kad se Evropa interesuje….to je sad druga prica!
    Sad ce AV da se …..

  3. Vraćaju se Jahači Apokalipse! Setimo se Baletićke, Kekovića, Dmitrovića, Kertesa kao predsednika UO lista Dnevnik. Ulice su bile pune najurenih novinara iz vojvođanskih medija. Njihova mesta zauzeli su pomenuti ratni huškači. Ministar informisanja iz tog perioda, sada je avanzovao u evropski orijentisanog neprikosnovenog vođu. Moramo se suočiti sa istinom. Ovo je želja većine izašlih glasača. Nauk iz prošlosti nije prihvaćen. Sve je legitimno.

  4. Fantom u Sava Mali, virus u RTV, kiselkaskti miris pivnice, zveckanje kristala u noći, obijena kapija „Laze Lazarevića“ i duh koji je odavno (is)pušten. Vrhunac bolesti je kada vojvoda Minhauzen počne da veruje u svoje laži i počne se samoobmanjivati.

  5. Molim vas, da se ne zaboravi, u Srbiji je ubijen Predsednik Vlade Zoran Djindjic na stepenistu zgrade u kojoj je radio. Ubijen je kada je dolazio na posao. Koja ironija? Svi funkcioneri u Vladi Srbije posle njega samo su se spustili do „prizemlja“ kako bi odali pocast ubijenom premijeru. Tu su i ostali!

  6. Smene, postavljanja, rodbine, partije, istokolorasi – ista prica, drugi ljudi. Idemo jovo nanovo Srbijo!

  7. E moj/a Smiljanic Zasto niste reagovali kad je smenjen Panovic a postavljen Draza,
    Sad propast u RTV .I ja kad sam smenjen udrzenje inzenjera i tehnicara nije reagovalo, sad trazite da Evropa reaguje mislite Dunja Zasto niste stitili kolege sa HRT zajedno sa Evropom / Dunjom

  8. Заиста не могу веровати да сви, али баш све потпуно НАМЕРНО избегавају да кажу да је људе у УО РТ Војводине поставила ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА на челу са Бојаном Пајтићем. Још увек није формирана нова бласт у АПВ, нити су промењени чланови одбора који тренутно смењују по РТВ. Овиме би Данас морао озбиљно да се позабави јер истина је најважнија. А изгледа да се намерно пали ситуација у Војводини класичним спиновањем. Нисмо баш сви слепи и глупи па да не видимо и не разумемо.

  9. SKUTONOŠE
    Sadašnji predsednik UO RTV, stameni Jova Radić je u vreme Radovana Božovića, koji je slovio, za glavnog i odgovornog urednika Vojvodine, bio njegov zamenik. Tako da je ovo „prirodan“ kontinuitet sa devedesetima. Povratak onih koji su nosili miloševiće kožne mantile i sarađivali sa DB-om, ili su bili skutonoše Mire Marković.

  10. prvi petokolonasi se zale zbog drugog petokolonasa evo jedno navorucenije za sve petokolonase pa i za vas uskoro nece biti leba ni za jedne i druge dzaba vam sav zapadni izmet u kome lezite,vase buduce generacije bice drugosrbijanci i jeftina radna snaga zapada dzaba ste pusili

  11. @Марко Ненадовић

    Trenutni upravni odbori su birani jesenas u REM-u a ne u Pokrajini, znaci izbrala ih je naprednjacka vlast (da podsetim da je je raznim smicalicama izbegnut izbor clana REM iz Vojvodine i civilnog drustva).

    Pre komentarisanja se mora malo informisati i da nebiste sirili dezinformacije, ili je to namerno p[lasirano, sto me ne bi cudilo!

  12. Sta njih iz EU interesuje ono sto nije njihova stvar ? Neka gledaju svoje probleme, neka lizu dupe Amerima i neka brinu o Islamistima. Oni rade sta hoce i niko nema pravo da im se mesa u odluke (osim Amera) , a oni hoce svima da sole. Licemeri ljigavi.

  13. Da li je tacna jedna nedavna vesta (bila u nekom mediju nakratko) da je sada posle zavrsene digitalizacije tv programa u Srbiji, mnogo lakse cenzurisati neke programe tj. namerno iskljucivati ili ometati predajnike? I da li je i pod cijom kontrolom nekadasnja firma Predajnici i veze koja je bila u okviru RTV Novi Sad?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.