Figaro: Politički izbor novog patrijarha SPC

Ostavite komentar


  1. Ne treba niko da se sekira za SPC. Sami će oni to već rešiti. Ne treba valjda da neka strana ambasada vodi kampanju ko će biti novi patrijarh.

    1. Strane ambasade vec tri i po decenije vode Drzavu SRB; Dok predstavnici ne Narodni (mozda imaju 6, 83%) podrske Naroda rade sve drugo ali ne i ono, po slovu zakona i ustava. Vecinom se radi o extremno novo bogatasima, stranim slugama cija je ruka zaglavljena u nasim dzepovima.

  2. Mediji samo izmišljaju protiv Vučića, on nije bio uključen u izbor SPC- patrijarha je birala SPC- Sveti Arhijerejski Sabor-SINOD.

  3. Šta figaro ima da komentariše izbor patrijarha. Bolje da uče kura., uskoro će biti obavezan predmet.

  4. Danas su ,,slobodni“ mediji u Srbiji preneli da je francuski Figaro objavio: Politički izbor patrijarha SPC, Vučić lično vodio kampanju.
    Ono što mi je čudno jeste to što ovaj naslov promovišu kao zvaničan stav francuske javnosti, dok je on u stvari delo Milice Čubrilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.