Profesori Filozofskog fakulteta podržali kritički stav studenata

Nakon prijava podnetih protiv učesnika protesta

Ostavite komentar


  1. Kao koautorka saopštenja Odeljenja za sociologiju kao što lepo na sajtu piše, tražim da uredništvo Danas ispravi neprofesionalne greške vaše novinarke i u online i ako treba i u štampanom izdanju. Saopštenje Filozofskog fakulteta se tek očekuje nakon sednice Dekanskog saveta. Prof. dr Smiljka Tomanović

  2. Ovo je melem za oci i usi !! Napokon da docekam da vidim da se mladi obrazovani ljudi sloze i mPOBUNE oko zajednicke „stvari“ !!! Ako nas studenti ne „opasulje“,“ugasili smo“ kao drzava i kao drustvo !!! Ne posustajte i ne popustajte !!!!

  3. Gospodo filozovi, knjigu u sake. Vase besplatno, dugogodisnje studiranje placaju poreski obveznici Srbije, koji rade da bi vi ucili, a ne da vitlate po ulicama i prodajete maglu

  4. E nasta je spao nekad cuveni fakultet!Na saopstenja.U moje vreme a to je do ~2001. Mi bi odmah na ulicu pa pred skupstinu i onda bandi izdiktiras uslove.Samo tako se prica sa njima.Ali sustina je u tome sto je tadasnji upravnik sa svojim kurtizanama likvidirao kabinet 559 i cuvenu biblioteku za Stari Vek gde je bio centar svih protesta protiv milosevica.U cuvenoj aferi uz direktnu pomoc policije kojom komanduje upravnikov partijski drug iz DSS Jocic kurtizane su preuzele kabinet.Policija im je oprostila razne mahinacije a za uzvrat vise ne krecu protesti sa Filozofskog.Hoce li se probuditi?Tesko!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.