Fondacija “Budi human- Aleksandar Šapić” raskinula saradnju sa Marinom Adamović: Humanitarka iz Niša prekršila ugovorne obaveze ili zgrešila politički?

Ostavite komentar


  1. Sledeći njihov korak je da Vam sklone kućicu.Zlo vreme je,a još gore dolazi.

  2. Bilo kakve kutije u koje građani ubacuju novac su visokokompromitovane. Stvarno nema načina da se sazna gde ide taj novac ili koliko novca je stvarno prikupljeno. Izbegavajte da ubacujete novac u kutije osim ako nisu direktno namenjene onom ko tu kutiju drži. Bilo je desetine slučajeva da neko na taj način skuplja novac, navodno za Budi human, a taj novac završi tako što ga zaposleni pekare podele međusobom kao bakšiš, ili da se objavi uplatnica za fondaciju, ali sa manjom sumom od one koja je završila u kutiji. Cela ova priča je u tom kontekstu sumnjiva.

  3. I treba da raskinu ugovor, jer nisu dostojni toga da budu povezani sa ovom zenom, u bilo kom kontekstu. Marina, ceo Nis je uz tebe! ❤

  4. Bolje preispitajte kako je Sapic formirao svoju fondaciju pa od opstinske postala njegova. Nema potrebe da se Vi pravdate.
    Zna se da je njegova humanost putinovskih razmera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.