Forum beogradskih gimnazija: Suspenzija profesora Šeste gimnazije pravno neosnovana

Ostavite komentar


  1. Podrska profesoru koji decu vodi na put znanja, postovanja i discipline. Da je srece da imamo vise ovakvih casnij orofesora. Sramota je sto danas skolu zavrsavaju rodit

  2. Podrska profesoru!
    „Mamine i tatine maze nisu mogle na odmor“Uzasna optuzba za profesora.
    Smena direktora koji je istupio protiv profesora.

  3. Profesor je pravi ucitelj matematike. Matematila je ozbiljna nauka, to ne razume neobrazovan direktor, koji suspenduje jedinog pravog profesora.

  4. Pa direktori naJvece neradje, nestrucni, samo podobni, napredni kadar
    SVE ZA NASU DECU

  5. Da li bi se bunila ta razmazena deca i njihovi roditelji da im je profesor davao petice iako nista ne znaju….naravno da nd bi Ti roditelji bi bili ponosni na svoju decu koja nista ne znaju

  6. Nije prvi put da se taj direktor vuče po sudovima.Još se sudi u Smederevu od pre 15.godina!

  7. Direktor je samo podoban. Roditelji su završili neke privatne škole . Plati pa klati i misle da mogu da odredjuju ko će raditi u školi a ko ne. To je sramota direktora. Njega malo propitati.

  8. Drago mi je što je neko stao u odbranu profesora. Problem je, mislim, u roditeljima koji decu nisu naučili da ćute na času i da pažljivo prate predavanja.

  9. Podrška za profesora. Da nam je više takvih profesora koji brane da im se ko meša u ocenjivanje. Očito da direktor vrši pritisak da se profesor odstrani iz škole.

Ostavite komentar


Društvo

"Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum": Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji "traga" za njim i bratom 10

„Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum“: Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji „traga“ za njim i bratom

Uroš Panić, sin Petra Panića, nekadašnjeg telohranitelja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, još jednom se našao u žiži javnosti, a ovog puta zbog hapšenja u Budvi prošle nedelje zbog neprijavljenog boravka u tom gradu, dok nadležni u Srbiji i dalje "tragaju" za njim i njegovim bratom zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.