(VIDEO) Protest protiv Rio Tinta završen: Organizatori najavili da će ostati ispred Vlade Srbije do ispunjenja zahteva

Ostavite komentar


  1. Sjašite nam više sa blokiranjem Beograda. Ne može da se živi. Idi u Jadar pa zatvaraj puteve.

  2. Sramota za Beogradjane da su ovako pasivni kao da zive na Marsu pa ih ovo ne zanima. Beograd je devastiran i tek ce biti ali na zalost Beograd je pun dosljaka koji vide samo do svog nosa!!!!!

  3. Narode moj urazumimo se. Ne ponašajte se politikanski, vec racionalno i stavimo interes celokupnog društva iznad nekih svojih razmišljanja. Poštujem da se živi zdravo ali po nekad, mada je sada veca tehnološka zaštita, mora da se uradi nesto što je od nacionalnog interesa. Ako bi se tako odnosili onda mnogo toga se ne bi eksploatisali ili ne bi smo imali komunikacije.

  4. Литијум сада. Сви који га имају сматрају да су благословени, само ћемо ми да га оставимо под земљом. Зашто у овом сегменту да не пратимо Европу и свет?

  5. Ovo što rade je čisto zamajavanje.Bolje da se povuku kada vide da nemaju snage da
    promene stanje sa RioTintom i drugima koji hoće da rudare u Srbiji.

  6. Ha ha. Sve su to strani projekti koje je naša SNS vlast već potpisala. Izabrali smo na izborima valjda najbolje medju nama da vode srpski narod. Ne znam čemu sad protesti.

  7. Srpska akademija nauka je dala svoje mišljenje,
    rudarenje litijuma je štetno za životnu sredinu. Tačka

  8. @dosta je bilo
    Možda je bolje da se Vi vratite odakle ste došli, i pustite građane ovog grada da na miru protestvuju protiv zagađenja

  9. Litijum je zlo. Zašto ga Nemci ne kopaju kad je toliko dobar, a imaju ga više od nas? Jer neće da im ljudi pomru od zatrovanja podzemnih voda. Gospoda koji zagovaraju kopanje su potplaceni.

  10. Treba da se stane sa prodajom zemlje nije to njegova dedovina,nemajo vise par sada da prodaju lopovi.

  11. Podržavam aktiviste da budu uporni i ostanu dok se ne ispune svi njihovi zahtevi. I naravno, obavezno je prisustvo Ćute, Zelenovića, Save Manojlovića i ostalih. Da svojim primerom daju podršku, a ne samo da se povremeno pojave i od njih toliko. Nije pošteno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.