Gajić: Tek slede istrage o Krušiku, neće moći da pobegnu od toga

Ostavite komentar


  1. Gdine Gajiću, ja sam takođe uhapšen davne 2006 godine,suspendovan dok sam i pritvoru, a nakon 22 meseca pritvora suspenzija mi je produžena do okončanja postupka, što se desilo 2015, kada sam osuđen, bez ijednog dokaza, nego samo na osnovu sudijskog uverenja i to drakonski na 6 god zatvora.
    Što je najapsurdnije, prvostepenu presudu apelacija poništava i vraća na ponovno odlučivanje, a drugu prvostepenu presudu, donetu samo posle jednog ročišta, bez uvažavanja nijednog naloga apelacije, od reči do reči iste kao i prva presuda, apelacija (isto veće), ovaj put potvrđuje.
    To samo govori da pravde u ovoj zemlji za malog, običnog čoveka nema i nikada je neće biti.

  2. Jel ko za most ana adi , što nisu mogli da sakriju kradju 40 miliona evra ? Naivni intelektualci su gori od pokvarenih intelektualaca

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.