Gašić je privilegovan, sudska presuda nije iznenađenje: Urednici KRIK-a o odluci suda po kojoj su kažnjeni jer su preneli vest sa suđenja

Ostavite komentar


  1. Jedino ko je privilegovan su građani Kruševca i cele Srbije jer se gospodin Gašić uvek zalagao za pravdu i da se marljivim radom dolazi do rezultata ali to pojedincima smeta zato je trn u oku mnogima koji bi Srbiju doveli do dna.Puna podrška Bati

  2. Kad neko ostvari triple dabl na važnim državnim funkcijama(čitaj Ministar odbrane, direktor BIA, Ministar unutrašnjih poslova) onda Gašić zaista je osoba od poverenja državnog vrha. Pa i ja bi se isto ponašao, kada bi me neko vređao i povezivao sa kriminalcima. To je uvreda časti.

  3. Konstantno opozicija, i njihovi mediji, pričaju jadne laži i gluposti koje nemaju baš nikakve veze sa realnošću a sve sa ciljem da izvuku neku korist, umanje ogroman uspeh naše vlasti kao i da prikriju svoja i nedela svojih saradnika. Bedni su.

  4. Ugledan, pošten, poštovan i čovek pre svega je Bata Gašić. Svojim bezprekornim radom treba biti uzor svim budućim političarima koji dolaze. Maksimalna podrška Bati Gašiću i neizmerno zahvalnost za sve što je uradio i radi za Srbiju I za grad Kruševac. Jedan je Bata.

  5. Ne znaju šta će pa stalno kopaju po Batinoj prošlosti ne bi li našli nešto loše , ali uzalud se trude .

  6. Svakog uspešnog coveka naši novinari žele da povežu sa kriminalcima ili da mu nadju manu! Bata je čovek koji je preporodio svoj Kruševac,ceo okrug je osetio bolje dane! Samo zavidni mogu da pišu ovakve tekstove jer njegov rad i trud smeta onima koji su bili nesposobni da bilo šta urade uapešno! Bato samo napred!

  7. Svakog uspešnog coveka naši novinari žele da povežu sa kriminalcima ili da mu nadju manu! Bata je čovek koji je preporodio svoj Kruševac,ceo okrug je osetio bolje dane! Samo zavidni mogu da pišu ovakve tekstove jer njegov rad i trud smeta onima koji su bili nesposobni da bilo šta urade uapešno! Bato samo napred!

  8. U srpskoj vladi jedini obrazovan ministar je ovaj smesni ex gradonacelnik goran vesic.vesic je lukav i uporan on ce u ovom ratu naprednjaka na naprdnjake da pobedi,disciplinovan i uporan,imao je arhitektonskih greska ali mi se svidzja fontana na slaviji a desno spomeik dimitrijum. tucovicu ,koji gleda u udaljini.
    Preko vode u daljinu.podseca na dvorac hofburg u becu.

  9. Kada u sudovima preovladaju karijeristi bez ličnog integriteta nema presude koja ne bi mogla biti doneta. Ova je dobar primer

  10. Ma dajte više, preteraste sa napadima na Gašića, koji je više nego korektan u svemu, a pre svega u međuljudskim odnosima!

  11. Iva,ako ste zensko,slazete se da novinarke a i neke druge treba „lako da se sagnu“ jer to lokalni kabadahija i vlasnik pola objekata u Krusevcu to voli?!!!!

  12. Када Дојчиновић буде министар можда ће и он бити привилегован.
    Поента није у томе шта је КРИК пренео него да ли је то што је пренео ИСТИНА или није!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.