Večeras počinje nova sezona Survivora 1Foto: Promo

Nova sezona svetski poznatog zabavno-takmičarskog show-a Survivor počinje večeras u 21.15 časova na TV Nova.

Dvadeset novih kandidata iz regiona sreću će okušati u Dominikanskoj republici, gde će sve prednosti modernog života zameniti boravkom u divljini.

I ovog puta takmičari će biti podeljeni u dva različita tima, a na nepoznatoj teritoriji pokušaće da nadigraju, nadjačaju i nadmudre jedni druge s ciljem da što duže ostanu u takmičenju.

Ko su takmičari?

Ove godine za pobedu u show-u takmičiće se kandidati različitih zanimanja i profesija – od fitnes trenera, plesača i modela, do menadžera bezbednosti i umetnika – zbog kojih već na prvi pogled možemo očekivati zanimljivu sezonu.

U jednom timu svoje sposobnosti snalaženja u divljini pokazaće 31-godišnji fitnes trener Luka Radivojević, 25-godišnja menadžerka bezbednosti Anja Andrejić, 30-godišnja tattoo umetnica Marija Dimitrović, 21-godišnji fitnes trener Lazar Dimitrijević, 26-godišnji model Draga Jovanović, 27-godišnji profesionalni plesač Marko Vasiljević, 36-godišnji instruktor plesa Bojan Đumić, 34-godišnja policajka Ana Božilović, 31-godišnji stock model Nataša Kondić i 27-godišnji pevač Aleksa Perović – nekadašnji učesnik Zvezda Granda.

U drugom timu, u ženskom delu ekipe, naći će se 21-godišnja konobarica Anđela Ćaćić, 23-godišnja blogerka Nora Dominko, 36-godišnji fitnes trener Marina Ivić Pivalica, 29-godišnji magistar kineziologije Mihaela Pavlović i 24-godišnji trener plivanja Antonia Ivić.

Muški deo tima čine 38-godišnji fitnes trener Enea Tonsa koji je ujedno i najstariji ovogodišnji takmičar, 23-godišnji hokejaš David Bublić, 31-godišnji magistar prometa Denis Sviličić, 29-godišnji stomatolog Amer Džekman i 32-godišnji ekonomista Filip Đorđievski.

Već u prvim nedeljama emitovanja gledaoci će imati prilike da saznaju najzanimljivije detalje o kandidatima koji će iz dana u dan otkrivati svoje ličnosti, životne priče, ali i potencijalne taktike za pobedu.

Sa čime će se suočavati?

Prvi izazovi koji će njihovu izdržljivost staviti na test biće nestašica hrane i potpuna udaljenost od civilizacije, ali svaka nova nedelja ujedno će biti i nova prilika za osvajanje vrednih nagrada koje boravak na ostrvu takmičarima mogu učiniti znatno lagodnijim.

Sveže kuvani obrok, telefonski poziv porodici ili topao tuš neke su od nagrada za kojima će kandidati žudeti, ali samo će pobednički tim uživati u plodovima osvojenog izazova, dok će članovi suprotnog tima morati da pronađu način da se međusobno motivišu i osvoje naredni izazov, jer svaki poraz u Survivoru nosi posledice.

Osim izazova za nagradu, posebnu napetost, kako kandidatima tako i gledaocima pred malim ekranima, izazivaće igre za plemenski i lični imunitet koje će odrediti tok eliminisanja kandidata.

Bojan Perić ponovo voditelj

U novoj sezoni učestvuju novi takmičari, ali voditelj Bojan Perić ostaje važna karika u Dominikanskoj Republici.

„Nova sezona – stari ja! Opet ću tamo na Uskrs farbati jaja sam, opet će proći neki meni bitni datumi, daleko od porodice, ali uzbuđen sam. Tešim se da će sada biti lakše pošto sam sve to prošao i, naravno, treba ponoviti uspeh od prošle godine“, poručio je Perić kada je  zvanično objavljeno da ostaje deo Survivora.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari