Gde je i šta radi danas Luka Maksimović Beli?

Bio je treći po broju glasova na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da Luka Maksimović uživa u činjenici da je uspeo da ošiša ovce a da to ovce nisu ni prometile sve dok nisu ostale „gole“. On je još jedan živi dokaz tipične srpske infantilne gluposti, gde se jedan deo gradjana Srbije, kocka sa samima sobom, znajući da će izgubiti. Voleo bih da vidim ili čujem, sve tvorce onih zapaljivih parola, poput, „Samo jako“, „Svi su za Luku“ itd.? Da li se stide sebe i svoje gluposti?

    1. Ja sam glasao za Belog i ne stidim se. Opet bih. Bila je opcija da ne glasam ili da glasam za Belog. Glasao sam i za Marijana Risticevica kada je dosao sa traktorom da preda kandidaturu.
      Pogledajte samo kakva nam je opozicija. Koji su to ljudi. Bili bi 10 puta gori od Vucica.

      1. U pravu ste. Ljudi koji nisu u stanju da vode stranku, raspadaju se, komadaju, dele, pa se opet ujedinjuju kroz nekakve koalicije zbog cenzusa ne ulivaju poverenje.
        Srpska radikalna stranka je bila jaka i dobro organizovana ali kruta i neprilagodjena globalnim politickim prilikama. Njihova tranzicija je mogla da se desi samo prelivanjem u drugu mnogopragmaticniju stranku, jos bolje organizovanu sa jakom unutarstranackom disciplinom poput Komunisticke partije za vreme Tita. Kao alternativu Vucicu i SNS-u vidim Dacica i SPS. Sve ostalo je jako rizicko i ne bi imali kapacitet da vode drzavu.

  2. u pocetku mislim da beli nije bio projekat db-a , ali su ga posle uzeli pod svoje, isto kao i sa zavetnicima

    1. Isto mislim. Celi ovaj intervju je klasično pranje od nečega što se oprati ne može.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.