Gde je i šta radi Snežana Malović, bivša ministarka pravde u vladi Mirka Cvetkovića?

Ostavite komentar


  1. Baš lepo. Njene aktivnosti su koštale ovu državu 11 milijardi dinara, a ona nastavila da radi za državu?

  2. Gdja Malovic i gdja Kuburovic su po mnogo cemu slicne. Obe su previse mlade postale ministarke, i obe su bile fikusi. Reforma koju su nespretno pokusali da izvedu te 2009.god trebalo je da procisti pravosudje od kukolja. Najvise galame tada je podigla gdja Boljevic, u ime nekog sindikata. Zbog te galame, sve je palo u vodu, da bi gda Kuburovic po nalogu sefa SVE rehabilitovala, podelila im ogromne pare, a najvecem kukolju omogucila da preskacuci nekoliko stepenica – napreduje. Tako je i gdja Boljevic, brzometno od sudije Okruznog suda (koja nije prosla u reformi), danas ni manje, ni vise nego sudija Vrhovnog kasacionog suda. I vrlo zgodno clanica Komisije koja je derogirala najnovije reforme pravosudja.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.