Gde se može kolima, a gde ne u Novom Sadu: Počinje druga faza radova u Gagarinovoj ulici 1Foto: Grad Novi Sad

Druga faza radova u Gagarinovoj ulici, od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I, trebalo bi da počne sutra, u utorak, 15. novembra, dok će prva deonica biti puštena u saobraćaj.

U narednih nekoliko dana počeće i radovi na obnovi kolovoza u Ulici Petefi Šandora, koja će se sanirati po deonicama, a najpre će se izvoditi deo od Šumske do Gorana Kovačića.

Trenutno se izvode radovi na IV deonici Futoškog puta, u desnoj kolovoznoj traci (u pravcu grada), od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a prohodna je i raskrsnica kod bolnice.

U toku je prva faza radova u Gagarinovoj ulici (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta), kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, (od semafora do Ulice Dinka Šimunovića), zbog čega su navedene deonice zatvorene za saobraćaj.

Na snazi je i potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled izgradnje brze pruge.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari