Genetičar Miodrag Stojković u grupi izuzetnih svetskih naučnika, najbolje rangiran u Srbiji u biologiji i biohemiji

Ostavite komentar


  1. Шта бре прича овај научник,шта он зна кад ми овде имамо сто пута паметније,ево на пример Ристичевић који је мађионичар за робне резерве, “ сад их видиш,сад их не видиш“ ма краљ је какав Стојковић.

  2. Taj visoki indeks vredi za Svet ali za SANU nije dovoljan. Zašto! Jer je član DS-a.

  3. Stojković je genije,koga svet poštuje ,a Srbija ne.Srbiji su potrebni razni Atlagići,Kebare,Pilje,Ristčevići i da ne nabrajamo više.

  4. Uvek se brukamo uspesno u svetu. U ovom slucaju najpre drzava i SANU. Akademici, kolege po struci, bas ste se istakli. Ima tu jedva zivih mediokriteta koji ne mogu da dozvole…sramno , a sve na stetu gradjana ove zemlje.

  5. Postovani,
    Informacija o rangiranosti naseg naucnika ne odgovara istini. Odaje se utisak da je naucnik medju 1000 najbolje rangiranih naucnoka u pomenutoj kategoriji sto nije tacno. Naucnik je rangiran na mestu 2900 i jos koje u svetu a prvi je u Srbiji sto je logicno jer su publikacije uradjene kad je bio u inostranstvu.

  6. Mojoj porodici pomogao kada smo se obratili, savetima, preporukama, u našoj borbi da detetu Eleni obezbedimo lecenje retke bolesti. Svo poštovanje kao velikom čoveku, za naučnika ga ceo svet zna, ne treba o tome polemisati.

  7. Žao mi je ovog velikog čoveka i humaniste što nije uspelo to sa bankom m.ćelija u KG. Politika je umešala prste a borba je uzaludna.. Lično čovek pomaže ko dođe u LE..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.