Georgiev: Moguće da Željko Mitrović uskoro počne da piše otvorena pisma protiv Putina

Direktor programa Njuzmaks Adria za Danas povodom izveštaja Stejt departmenta

Ostavite komentar


  1. Pogrešno ste interpretirali izveštaj, jer u njemu pomenuta nedostupnost medijima nije ograničena samo na opoziciju.

  2. Vučićev trbuhozborac Vulin je juče bio jasan u vezi sankcija. Znači li to unutrašnji lom režima?

  3. Đilas nema političku snagu? A zašto je onda jedino on satanizovan poslednjih godina, zato što je slab? Ne znam koja opoziciona stranka ima bokji rejting od SSP, i to će samo da raste.

  4. Djilas je postao deo ove politicke igre.
    Vucic ga je iskoristio, a ovaj je ocigledno zelio da bude uskoriscen , zbog nekog svog megalomanstva , a na stetu opozicije, a pod parolom da se bori za Beogradjane.
    Kakva farsa.

  5. Znaci Srbija je izbzcila Donalda sa Twitter-a a onda je skoknula i u aps poslala Julian Assange-a cisto onako iz obesti. A i mene LinkedIn izbaci – nisam postovao pravila koja nalazu da se ne moze odstupati od zvanicnog misljenja politbiroa u Kalifatu Haosa i najstarijem „oku“ Kraljevini Genocida. Georgiev bi trebalo da pocne da posmatra ostatak sveta kroz neku drugu prizmu. Kroz njevou prizmu svi su prodane duse i samo zavisi koja im je cena. Ja bih rekao da se Georgiev od svoje cene nije bas obogatio.

  6. Krajne je vreme da rascistimo sa titoizmom kako bi smo mogli da donosimo razumne odluke.Braniti Srbiju sa Vucicem ,Dacicem,Vulinom i ostalom bulumentom potomaka Titovih zlikovaca ,batinssa i udbasa je farsa.Ustasa Broz nije mrta kao ni Stevo Krajacic.Oni i dalje vode Srbiju i njenu udbu.Otvoriti arhivebi sve ce bitijaso.Srbi vise nece glasati Titoiste Ustaskog kova .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.