Glavni „državni“ igrači vladike Irinej i Porfirije

Među episkopima koji neće u Hilton i predsedavajući Sinoda mitropolit Hrizostom

Ostavite komentar


  1. Kada je bila tema pričešće, onda je vladika Bački Irenej tvrdio da je greh tvrditi da je moguća zaraza prilikom pričešća, a sada glasanje premešta u kriptu sv Save, zbog korone. Ako se Bulović boji zaraze, onda je najbolje da Vučić odredi patrijarha, ali na određeno vreme, pa ako ne zadovolji da ga zameni nekim poslušnijim.

  2. Da li vi stvarno mislite da ikoga zanima šta govore „zlobnici“? Da li možete da objavite jedan profesionalan, neutralan članak bez potezanja za Vučićem i bez raspirivanja lažnih novosti bez pokrića? Gde je onaj stari Danas, koji smo čitali zato što je bio ozbiljan? Šta se desilo sa vama?

      1. Botovi dobili novi zadatak – udri po Danas-u u unapred bezuspesnom pokusaju da se sakriju sve Nevolje

    1. O, naivni, prostodusni citaoce sa „ozbiljnim“, ali neutemeljenim intelektualnim pretenzijama, nije Danas kriv sto nam je realnost, koja ukljucuje i SPC, pojeftinila.
      Tvoje pitanje bi trebalo da glasi – sta se desilo sa Srbijom.
      Sta se desilo sa SPC?
      Pozivas se na lazne vesti, a svojim ocima ne vidis crkveni, bogougodni vozni park, hramove optocene zlatom, neplacene poreze, osvestane kladionice i javne kuce… u zemlji gladnih seljaka na brdovitom Balkanu.

  3. Vidim da ne objavljujete komentare,koji vam ne idu na ruku.Ova vest vam je em netacca em bajata.
    Pokazatelj su komentari kojih imate inpozantan broj!@@@

  4. Irinej ima u sebi nešto jezuitsko, nikada mu nisam verovao, jer od Cincara Srbe uvek posle boli glava, u to jako.

  5. Audijem Q7 do Hiltona a posle sabora moze i odmor na Maldivima da se kompletira dozivljaj. Bas asketski zivot vode ove nase vladike.

  6. Stvarno počinjete da preterujete i preći će vam paranoja u bolest.Stvarno predsednik države koji ima more problema da bi sve funkcionisalo u ovoj krizi nema pametnijeg posla nego još sa ovim da se bavi
    Aman bre ljudi imate li mere..

    1. Naravno da predsednik ima more problema , prvo svog brata , Jovanjicu, organizovani kriminal ,jednoumnu skupstinu,ministre-ke,totalno nesposobne, propale i pokradene investicije,nerealnog prikaza stanja u privredi,placku eps-a ,srbija gasa,telekoma,ma ima toga za nabrajati do sutra.

  7. Šta biste vi, da postavite strane špijune da rasturaju SPC? Voleli biste da pređemo u katolike?Podržavate tezu da je slaba crkva- slab narod- slaba država?To vam se dopada?Sramota! Pozdravite svoga “ do zla Boga“ kompromitovanog kandidata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.