Gligorijević: Priveden osumnjičeni u slučaju "Petnica" 1Foto:Medija centar

Novinarka Jovana Gligorijević rekla je danas za TV Prva da je osumnjičeni B. S. u slučaju „Petnica“ priveden.

Osumnjičeni je priveden i sada je bitno da vidimo u kom će ovo pravcu ići, rekla je Gligorijević i dodala da je sada najvažnije da mediji ostave slučaj i da samo nadležni organi rade svoj posao.

Najvažnije je da sada mediji ovo ostave i da prepustimo organima, da vidimo da li ima žrtava čiji slučajevi nisu zastareli i možda su spremne da uđu u ovaj postupak, koji jeste mučan i težak, naglasila je Gligorijević.

One treba da sede u istoj sudnici s njim, ima žena i koje su se kasnije javile, one su odbijale kao predavači da odu u Petnicu iz straha da će ga videti. Onda zamislite kako to izgleda, suđenje ne traje jedno popodne, rekla je ona.

Gligorijević ističe da su devojke, pošto je sve izašlo u javnost konačno posle toliko vremena osetile oslobođenje.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Gligorijević: Priveden osumnjičeni u slučaju „Petnica“”

  1. U čemu je problem sa objavljivanjem imena i prezimena ovog „čike iz Petnice“? Branislav Lečić, Miroslav Mika Aleksić, Dragan Marković Palma su takođe osumnjičeni pod punim imenom i prezimenom. Zašto je čika iz Petnice samo B.S.? Nije da mi nešto znači ime, ali me zanima onako, informativno, u čemu je razlika između ovih osumnjičenih „predatora“.

  2. Zato što ga zakon štiti od objavljivanja imena, a to ne važi za pomenutu trojicu jer su javne ličnosti, što je opet regulisano istim zakonom.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.