Glumac Marko Janketić o nasilju i napadu na ulici: Ovo bez gusala neće proći, a toga se bojim

Ostavite komentar


  1. Priča da su mu neki “momci iz automobila opsovali mater“ i da im je on prišao i pitao “o čemu se radi, zbog čega to rade. Jedan od njih mi je rekao – zbog moje izjave o Kosovu i Metohiji-isprani mozgovi koji veruju u kosovski mit i sirenje mrznje.

  2. „Odrastao na ulici i postuje kodeks da nema drukanja.“ Kraj citata!

  3. @Rps.Procitaj clanak jos jednom. Ako ne razumes onda prociraj jos jednom.Ako i posle dva citanja ne shvatis pocni da prepisujes u svesku sa linijama.

  4. @Kira
    Pročitao tri puta.
    Nego, ko je ovaj i zašto je njegovo mišljenje bitno ?

  5. U Ribnikaru je nasilje a dole gde haraju iste Krvnikove bande, arbanasi su ikebana, tamo su tragedije gradjanstva nebitne. Oliverovo ubistvo je deo folklora a ne zlocin za ovog razmazenog balavca.

  6. Svaka čast Janketicu, tvoji preci ce biti ponisni na tebe a i tvoja deca ce se ponositi tobom ŽIV I ZDRA NAM BIO, niko ti nista ne koze, a ovi sto ne razumiju, nikad nece ni razumeti, ne zameri im imaju kupljene diplome.

  7. @ne zreo
    Izabrao si odgovarajući nick, ne razumeš zašto je važno, što je jedan čovek, koji mirno šeta napadnut?
    Važno je zbog toga, što je to zabranjeno, zato što to promoviše vlast.
    Kakve veze sa time ima Kosovo, ljudi koji se deklarišu kao branioci Kosova((Radojčić, Veselinović) su na međunarodnoj listi kriminalaca.

  8. Deca su danas izlozena mnogim uticajima putem interneta, medija sto i ne moze da se iskontrolise, nije takvo stanje samo kod nas.

  9. Sta nije jasno u ovom tekstu?!Podrska Janketicu.Za bolju i sigurniju buducnost dece,a i svih nas.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.