Gojko Mitić: Srpski Vinetu

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ja sam rodjeni leskovčanin.Gimnaziju sam zajedno sa Gojkom Mitićem zvršio u Leskovcu u prve godine studija takodje se družio sa Gojkom Mitićem i njegovim bratom od strica Stanković Mirkom, koji su inače iz sela Strojkovce.Mirko je upisao pravni fakultet,ja hemiju na pmf:,gojko DIF.!961godine Mirko i Gojko Mitić su dolaztili kod mene u ulici Mlavska gde je moj otac zidao kucu i u kojoj smo stanovali Tada se prekinula svaka veza i v iše se nismo nikada sreli niti videli,Šteta, a u Leskovcu smo bili zajedno svaki božji dan. Pozdrav Gojku- koliko da zna da sam ja još mnedju živima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.