Golubačkoj tvrđavi još dva miliona evra

* Kompletna rekonstrukcija golubačkog drevnog grada trebalo bi da bude završena do kraja 2018. godine
Evropska unija nastavlja da podržava restauraciju turističkog bisera

Ostavite komentar


  1. Zar nije trebalo da tvrđava bude završena do proleća 2016. godine? Para je bilo dovoljno i svi radovi na tvrđavi su ugovoreni za 1.760.000 evra. .Nije urađena ni sedmina posla, a pare su nestale. A šta je bilo sa obećanjem ministra Ljajića i Austrijske razvojne agencije da će od dodatnih 800.000 evra tvrđava biti završena do kraja 2017. godine? Da li znamo šta se desilo sa parama koje su utrošene, sa minimalnim rezultataima? Sada se pominje još 2 milona evra i rok do kraja 2018. godine. Nije to samo neznanje i loše upravljanje projektom i parama. Tvrđava je izgleda dobra zlatna koka za manipulatore sa evropskim parama, tako da bi bilo šteta završiti radove. Ovako može da se prolongira godinama i da se izvlače sredstva iz fondova Evropske unije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.