Novinarki Pinka Gordani Uzelac za savetovanje predsednika Grocke 1.000 evra mesečno

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da je to slucaj u svim opstinama u Srbiji.Eto lepe teme za istrazivacko novinarstvo.

  2. Opa Djurdjo …svi ce biti namireni od nasih para ..a za Vucka (koji salje sina u vojsku) 1,7 mil eura ..ima se ….

  3. Još jedan tipičan primer SNS patokratije, koja bespoštedno i, naravno, nezakonito, kao ogromna pijavica, usisava ogroman državni novac, ili bolje rečeno, novac svih građana. Tužilaštvo i policija – za sada – na nultom stepenu obavljanja svojih, ZAKONOM predviđenih poslova. Ipak, približava sa dan odgovornosti svih krivaca.

  4. A šta se to vas tiče? Koliko primaju Đilasovi savetnici? To ne objavljujete?Koliko primaju vaši novinari? Pa, ne prelaze oni džabe sa RTS- a na N televizije!

  5. Bravo za Jovanov komentar. Fuj za Rujkin, ne razume cije pare se daju uvlakacima. Do kada li ce ovaj narod trpeti zulum obesnih ulizica, do kada negovati polje narcisa? Ne mogu vise da komentarisem bezobzirne poltrone, gade mi se.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 9

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.