zapaljen autobus gsp foto Miroslav DragojevicFoto: Miroslav Dragojevic (arhiva)

Predsednik Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Beograd Marko Dimić ponovio je danas zahtev da se sprovede vanredni tehnički pregled svih vozila gradskog saobraćaja, bilo da je reč od GSP ili o privatnicima.

„Javni prevoz je u nikada lošijem stanju. Danas se ponovo zapalio autobus, a juče je pao prozor u autobusu. Samo pukom srećom niko nije povređen“, navodi se u pisanoj izjavi Dimića.

Na ulicama ne mogu da učestvuju u saobraćaju vozila koja su nebezbedna, naglasio je Dimić i predsedniku Privremenog organa Beograda Aleksandru Šapiću poručio da je bolje da snosi političku štetu zbog loših odluka vlasti Srpske napredne stranke, nego da neki građanin snosi ozbiljnu posledicu nesposobnosti vlasti.

„Gospodine Šapiću, nekada ste bili šampion i znali ste i kako da gubite. Priznajte poraz na izborima i da krađom ne može da se zadrži vlast u gradu koji više ne želi ni Vučića, ni Malog, ni Vesića ni Vas. Beograd moraju da najzad vode ljudi koji to znaju, a ne oni koji ga već deceniju ruiniraju“, dodao je Dimić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari