(FOTO) Limeni krov posle oluje završio na susednoj zgradi, građani na Vračaru sami zatvorili ulicu daskama i kontejnerima 1Foto: Danas/V.A.

Građani koji žive u Ulici Alekse Nenadovića u beogradskoj opštini Vračar, gde je u sredu uveče u olujnom nevremenu odleteo limeni krov s jedne na drugu zgradu, sami su zatvorili ulicu za saobraćaj uz pomoć kontejnera i dasaka, strahujući da neko može da bude povređen.

Jedna od građanki rekla je za FoNet da su nadležne službe na trotoar samo postavile traku sa natpisom „Pažnja-opasnost“.

U nevremenu je u Ulici Alekse Nenadovića 6 oštećena stambena zgrada iz 1925. godine.

(FOTO) Limeni krov posle oluje završio na susednoj zgradi, građani na Vračaru sami zatvorili ulicu daskama i kontejnerima 2
Foto: Danas/V.A.

Limeni krov na zgradi broj 11 u toj ulici je od jačine vetra odleteo na međutavanski prostor zgrade na broju 6 i oštetio polovinu tavana, kao i dimnjak.

(FOTO) Limeni krov posle oluje završio na susednoj zgradi, građani na Vračaru sami zatvorili ulicu daskama i kontejnerima 3
Foto: Čedomir Vučinić/Danas
(FOTO) Limeni krov posle oluje završio na susednoj zgradi, građani na Vračaru sami zatvorili ulicu daskama i kontejnerima 4
Foto: Čedomir Vučinić/Danas

Radnici sa autodizalicom i uz pomoć korpe pokušali su danas da skinu limeni krov, ali sajla na dizalici je pukla. Posle zamene puknute sajle, limeni krov je skinut i spušten na ulicu.

Saobraćaj je i dalje obustavljen u Ulici Alekse Nenadovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari