Građanski preokret podneo krivičnu prijavu protiv ministra privrede

Ostavite komentar


  1. Ovo ne može biti istina, pa zar se ovaj gospodin nije zamalo otrovao pijući zagađeno mleko, ne bi valjda sad rizikovao sa zagađenom vodom?

  2. Zbog ovakvih kreatura su zuti i bili omrznuti u narodu.Nazalost ove kreature su preletele ali u diktaturi koja vlada bice veciti dok narodu ne pukne film i posalje ih da Causesku prave drustvo.

  3. Svojevremeno , ova pobegulja iz DS-a, objavio je rat gradjevinskoj mafiji, skoro kao uzbunjivac…I gle, i danas, njegova pojava-uzbunjuje…!! Dok MUP-u , ne dodje iz ……u glavu ?!! Dug je to put…

  4. Dok se ova štetočinska, korumpirana i kriminalna vlast ne smeni on je bezbedan. Treba obezbediti da ne pobegne kada padne ova vlast.

    1. Jel to bivsi ministrov savetnik za medije, luksirani Ivan alijas Gradjanski preokret potpiruje ? Cccc….sta ti je zivot.

      1. Ko god da je pokrenuo ovu temu, u pravu je. Način vladanja Vučićeve “Duboke Države“ najviše podseća na osmanlijski. Goran Knežević je paša zrenjaninskog okruga, i bez njega se ne donosi ni jedna značajnija odluka u tom kraju, čak i dok je bio bolestan protekle 2 godine (što nije prestavljalo prepreku da bude na mestu ministra).

  5. Šta vredi krivična prijava kada će Vučić i za njega da drekne u javnosti -„“ne dam ga, pa šta“? Sve već viđeno, sve već doživljeno. A kada „Veliki vođa“ tako nešto drekne, daj da vidim tog policajca, tužioca ili sudiju koji će da mu se usprotivi i nastavi da radi svoj posao za koji ga NAROD a ne Aleksandar Vučić plaćaju! Uz Velikog vođu zečije hrabrosti, takvi su mu i pomenuti poslušnici. Kao da su klonirani i da im je ubačen zečiji gen! Uvek do danas-niko ni da pisne!

  6. Konačno da je neko ukazao na glavnog i odgovornog za sve mahinacije u Zrenjaninu (građevinska mafija, automafija, vodena mafija). Neko je lepo rekao da je to Regionalni Isus i da se on za sve podlosti (uz proviziju) pita. Zar nije utuvio u glavu da je Bog već počeo da ga kažnjava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.