Gradonačelnik Novog Sada pozvao Anu Mihaljicu da razgovara sa Centrom za socijalni rad

Ostavite komentar


  1. Pitanja za gradonačelnika:Zasto su se deca otela majci kad oni žive sa majkom na drugoj adresi?
    Neka gospodin pita direktorku Centra za SR u Novom Sadu,čija su naša deca ako nisu u svojini roditelja?
    Sram vas bilo sve skupa

  2. Sud doneo odluku da taj centar majci vrati decu. Šta ima dalje da se priča? Gradonačelniku nije palo na pamet da osudi ponašanje centrašica i zatraži kažnjavanje zbog ne poštovanja odluke suda.

  3. Gospodin „zaboravio“ na sudsku odluku, jer sudske odluke, Bože moj, tu kastu ne tangiraju. Sud je za njih deveta rupa na svirali. Ovde treba narod da uzme stvar u svoje šake i da jednom za svagda prekine ovaj cirkus.

  4. Majci je zabranjeno da vidja decu poslednja dva meseca,jer se deca uznemire kad ih odvajaju od majke nakon vidjanja. Tako je rekla direktorka Centra za SR,niko je nije bio po ušima da lupeta i pravi onakve ispade,koji nece proci tako lako.Narod je sve čuo,i hvala joj na svim onim izjavama koje će se protiv nje upotrebiti i ispitati i njena stručnost. Bruka i sramota šta se radi u ovoj zemlji!

  5. Obiđite da vidite u kakvom su neredu i smradu živela ta deca pa onda napaajte institucije države. Da su vatrogasci malo zakasnili deca bi izgorela u požaru radi neodgovorne majke.

  6. Ne pravite se naivni!Ne omalovazavajte nas svojim glupostima.Sebe peru!Ana ni koraka bez advokata!

  7. Gospodine Đuriću, nemojte bar vi da se služite lažima ako to već mesecima čine vaše službe, pri tom mislim na CZR Novi Sad. Koliko je poznato javnosti, majci je od strane „gospode“ iz CZR zabranjeno da vidja decu. Decu je videla poslednji put 19.12.2023. godine i vi to jako dobro znate. Pitate se kako službe da rade pod pritiskom? Da li vi stravno ne vidite ili ne želite da vidite da te službe (CSR i Tužilaštvo) uopšte ne rade svoj posao.

  8. Gospodine Simo, zašto lupetate gluposti kada nemate pojma o situaciji? Za vašu informaciju deca sa majkom nisu živela na toj adresi, kao prvo, kao drugo u stanu niko nije bio u vreme požara, a kao treće vatrogasci su ušli i razbacali stvari koje su bile spakovane u kutijama da bi se svojevremeno prenele u drugi stan Posle razbacivanja stvari vatrogasci su pozvali da se snimi stan, kako bi CSR ubrao poene. Tek toliko da znate, ako već komentarišete.

  9. Narode, vlast je prekršila Ustav! Imamo puno pravo da stvar uzmemo u svoje ruke!

  10. Vatrogasci razbacivali spakovane stvari. Da bi efikasnije ugasili pozar? Da li je moguce da ovo neko napise u komentaru.

  11. Umesto da instisucije rade svoj posao, „Eine kleine vucic“, u stilu svog gazde „poziva“ majku da „razgovara“. Nenadlezhna osoba, poziva na razgovor sa nadlzhnom institucijom. Sve naopako.
    A gledam naslove, oglasili centar i snsnacelnik. Kao da su se dogovorili.
    Da rade svoj posao, ne bi morali da se oglashavaju (kao da daju oglas za prodaju).

  12. Симо не лажи и не обмањуј.Жена и деца уопште не живе у стану у коме је био пожар то је стан њеног оца и нема везе са њом .У тренутку пожара деца су била са мајком у цркви на литургији.Толико о томе да су их ватрогасци спасавали.Некад мислим како вас бре није срамота да ширите овакве лажи против жене .Да ли ви имате децу ?

  13. Pomozite toj ženi oko smeštaja celodnevnog boravka za decu da može da radi, a ne uzimati decu majci, vodioc slučaja krije se
    iza svega ,svako ko je imao kontakt sa istom zna da je istina o neljubaznosti naprotiv drsko bezobrazno nekulturno, ista nedozvoljava pravnom zastupniku samo da prisustvuje zato što ona je jedan kabadahija sa papirom ,koliko je pisanih pritužbi protiv ista zadnjih godina pisano i nikada nije prekoračila ovlašćenje e koliko je dečijih suza zbog iste proliveno. Postavite kamere pa kada je pritužba u pitanju neka samo ovlaćeno lice proveri gradjani koji dolaza za njih to može biti samo spas svi bi pristali na kamere sam to nikako neće

  14. Ne razumem šta je poenta ovih orkestriranih demonstracija da se deca vrate toj osobi, u čijem je to interesu?U interesu dece sigurno nije sudeći po to iskazima prvih komšija u pitanju je veoma problematična osoba , po prijavama škole, po prijavama upućenih policiji sve to duži niz godina i ako ništa ne verujem centru za socijalni rad ne mogu a da ne steknem utisak da je toj deci bolje da budu što dalje od te osobe koja je sve samo ne majka. A zašto neki insistiraju da se deca vrate i žive u tim nehumanim uslovima to samo ti poremećeni mozgovi mogu da znaju.

Ostavite komentar


Društvo

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije 10

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije

Advokat Rodoljub Šabić ocenio danas da su čak tri slučaja neprirodne smrti u kratkom vremenskom periodu u policijskim stanicama u Boru i Srbobranu i u ustanovi za izvršenje krivičnih sankcija u Padinskoj skeli, krajnje alarmantno upozorenje na stanje i probleme u funkcionisanju državnog represivnog sistema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.