Gradovi pripadaju građanima

Održana panel diskusija u okviru Evropske akcione koalicije

Ostavite komentar


  1. Ovi ljudi se ponašaju kao da su iznenađeni kako funkcioniše kapitalizam. PA nije nastao devedesetih na balkanu već pre par vekova. Jedina specifičnost j eovaj naš kao kombinacija sa feudalizmom ali to ide u kompletu sa dovlačenjem azijskih "investitora". Za bliže detalje pročitati tekst "Kad se Vlada pravi mrtva" o uspesima kineskog komunističkog kapitalizma kome se ovde naročito dive. Možda se neko seća i OI u Kini kada su izbacivali ljude iz porodičnih kuća jer su svetske kompanije htele svoja sedišta u njihovom "BGD na H2o" što je Kina bezpogovorno izvršila. Ipak, milijarda Kineza i Srba u nestajanju – nije dobra njihova strategija za nas. Osim ako nije plan nestanak Srba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.