Grujičić: Ivana Stašević Karličić trebalo bi da bude smenjena

Ostavite komentar


  1. Kada će ministarka gostovati na Novoj ili N1? I mi što ne gledamo #ostale# televizije bi da je čujemo!

  2. VELIKO BRAVO za ministarku, za sve stvari koje je uradila i pokrenula u samo par dana rada. Svaka čast ! A Karličićka bi trebalo i krivično da odgovara, ne samo da bude smenjena. Ali to je nadležnost tužioca, koji to neće uraditi.

  3. Ova Ministarka vodi kabinet kao Tramp ! Preko Tweetera i odabranih medija . Pa ne vodi se kabinet tako . Teško joj jeverovati . Nemoguće !

  4. Ko to podrzava kriminalne direktore u zdr.ustanovama,poredsvih dokaza o njihovom kriminalnom radu. Dokle bre vise????

  5. Ако овако наставиш да дираш мезимице СНСа, добићеш отказ Данице.

  6. Svaka cast, samo tako.
    Mnoge treba smeniti i otpustiti, direktore i radnike u dr. Ustanovama.
    Pojave se na poslu, popiju kafu ili caj pa nakpn sat dva ,,put öod noge,,….

  7. Bravo Dano,samo menjaj.Ne znam ko je ta direktorka,ali odlicno znam ko je direktor u domu zdravlja u Obrenovcu.SNS kadar,penzionisani doktor,vlasnik privatne ordinacije,itd.Ni slucajno da ima sukob interesa. Ne bih voleo da se desi,ko nema SNS knjizicu ceka do besvesti i doceka popa!

  8. Mnogo sam razmisljao o ovim novopecenim „ministrima“i dosao do sledeceg zakljucka.Svi losi lekari beze u politiku,jer tamo ne moraju nista da rade,samo malo da kritikuju (bilo koga)i imaju stalni posao.Zalosno,jer kad medecinsko osoblje polazu zakletvu,to nije kao godisnje doba,nego moralna i ljudska obaveza.Eeee,lekari,lekari…..

  9. Ovaj direktorka je miljenica svih režima, a posebno SPS , jer joj je i otac bio to, a isti mentalni sklop.

  10. Svaka Vam čast ministarka. Valjda je važnija čast zdravstva i interes pacijenata od jednog bahatog direktora.

  11. Ali nije mi jasno za ove sto pisu „bravo“ za šta bravo pa sve do jednog treba smeniti od bolnica do domova zdravlja a posto je ministarka po hitmom postupku treba dati predlog vladi

Ostavite komentar


Društvo

Društvo sudija Srbije i BIRODI: Većina građana nema poverenje u sudstvo 10

Društvo sudija Srbije i BIRODI: Većina građana nema poverenje u sudstvo

Rezultati analize stavova građana o sudstvu pokazuju da većina građana nema poverenje u sudstvo, a da stavove formiraju na osnovu izveštavanja medija, izjava političara i javnih ličnosti, rečeno je danas na predstavljanju istraživanja koje su sproveli Društvo sudija Srbije i Biro za društvena istraživanja (Birodi).

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.