HNV u Srbiji: Hrvati u Beogradu još nisu dobili prostor za delovanje uprkos obećanjima

Ostavite komentar


  1. I gde je sada Vulin i svi ostali radikali? Samo se čuju kada teba napadati. Ajmo pružiti ruku.

  2. Ako ih ima 7752 neka svako od njih izvoji 1(jedan) euro mesecno mogli bi da kreditom k’o od sale da kupe nekretninu od cca 700m2 i da sastance do mile volje.

  3. Sa ovima samo strogi reciprocitet, privredni ekonomski i politički. Šta imaju Srbi u Hrvatskoj to i hrvati u Srbiji, ni manje ni više.

  4. Da li su Srbi u Hrvatskoj dobili sve to što vi tražite u Srbiji? Slušao sam juče emisiju na RTV u kojoj ste pričali o svim problemima. Možete sve dobiti ali samo ako i Srbi u Hrvatskoj dobiju sve što ste vi to tražili. Na tome se zasnivaju dobrosusedski odnosi. A ne da vi dobijete sve, a Srbi u Hrvatskoj ništa. Uostalom vi ste državljanin Srbije a ne Hrvatske, ako se ne varam.

    1. Kila se za nesto prostora,a kada ce Te da obezbedite bezbedan povratak iopstanak 250000 prognanika na svoja pradedovska ognjista ???

  5. Ovo je problem koji se moze odmah resiti. Iselite Tomu Nikolica izvile na Dedinju il i mu oduzmite nelaglne kuce na obali reke Save i predajte na koriscenje beogradskim Hrvatima. Zaista nema smisla, da Katolicka crkva, pomaze Hrvatima, izdajuci svoj prostor ,bez nadoknade, sustanarima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.