Hočevar služio misu za Dan državnosti

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ce odgovor biti podjednako bratski,prijateljski i hriscanski,uz postovanje duhovnih vrednosti,razlicitosti i slicnosti kao i svetovnih zakona.
    ozda ce jos vode proteci i razni Dacici i Vulini izumreti,ali doci ce neoptereceni ljudi koji ce razumeti da nam niko nije blizi od nasih suseda sa kojima delimo isti ili slican jezik.

  2. Sećam se Perka on je bio veliki donator nama prognanim Srbima sa KiM. Pozdravljam nadbiskupa koji slavi svoju državu ali da li je nešto slično uradio i beogradski muftija inače Srbin i Beograđanin. Da li muftija IZ u Srbiji proslavi ovaj dan??? Ne, već spremaju optužnice za genocid Karađorđa i Miloša a najviše protiv kralja Milana koji je raselio Bošnjačke u Tursku kupvši im celu Anadoliju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.