Hrkalović: Senta je korumpirani policajac, muka mi je od onih koji ga veličaju 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović aktivirala se na Tviteru, te je sem o svom zdravstvenom stanju, pisala i o inspektoru Slobodanu Milenkoviću, nazivajući ga „korumpiranim policajcem“, navodeći da će o njemu „tek biti zaminljivih materijala“.

„A u vezi Sente, tek će biti zanimljivih materijala, muka mi je više da gledam licemerje korumpiranih policajaca, mene linčuju za istinu, njega veličaju. Evo, videćete uskoro koga on veliča“, napisala je Hrkalović, podelivši isečak iz teksta portala Srpskog telegrafa, sa njenom izjavom u kojoj Milenkovića dovodi u vezu sa Darkom Šarićem.

Slobodan Milenković, načelnik Četvrtog odeljenja beogradske Uprave kriminalističke policije, zaslužan je za otkrivanje plantaže marihuane u privrednom dobru Jovanjica, i hapšenje njenog vlasnika Predraga Koluvije. Milenković je od otkrivanja afere pod budnim okom predstavnika vlasti koji na svaki način pokušavaju da ga diskredituju, a redovno ga prate i bezbednosne službe.

On je dva puta u poslednjih godinu dana priveo osobe koje su ga pratile i oba puta se ispostavilo da se radi o pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Sa druge strane, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović tereti se da je počinila krivično delo trgovine uticajem dajući naloge da se tužilaštvu godinu dana ne dostavljaju izveštaji o veštačenju telefona Veljka Belivuka.

Hrkalović je među 77 osoba za koje se sumnja da su bili deo kriminalne grupe koja je izvršila četiri ubistva, navodi se u dokumentu tužilaštva koji je nastao tokom istrage „vračarskog” klana. Ona, međutim, do danas nije optužena za zločine opisane u dokumentu niti za saradnju sa kriminalcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari