HRW: Slab napredak Srbije na polju zaštite ljudskih prava

Ostavite komentar


  1. Baš pišu gluposti ti iz Hjuman rajts voč. Kažu, nema napredka kod zaštite ljudskih prava! Zašto nisu uporedili zaštićena prava Aleksandra Vučića i npr. Donalda Trampa? Vučić je toliko zaštićen da mu niko ne sme ništa, ne može mu ništa, on je i predsedik, i policajac, i javni tužilac i sudija, zna sve, ume sve, sve mu se može- pa čak da menja i Ustav Srbije, baš kako mu se nakrivi! Trampa smeju novinari i da grde i da psuju i da mu rade o fotelji -a kod nas? Zaštićena ljudska prava, itekako! Ko sme da Vučića javno prozove za, recimo ako postoji, korupciju njegovog „malog bate“? Niko jer su ZAŠTIĆENI. Ko sme Vučiću da stane na put i da ga skine sa mesta predsednika? Opet NIKO -baš zbog zaštite njegovih (ne) ljudskih prava.Dobro, rećiće neko, to važi samo za „prvorođenog“ – ali bolje za ikoga nego za nikoga! Polako, doćiće i zaštita, npr. nepodobnih novinara na red. Kada ih prvorođeni strpa u Zabelu -štitiće ih bodljikava žica i rešetke. Od ovog poganog sveta. Zar i to nije zaštita prava- prava na ćorku? Ljudski, zar ne. Malo li je za početak?

  2. Gde su ovi lažni i licemerni „zaštitnici“ ljudskih prava kada treba zaštititi Srbe na KiM , ili one jadnike u Južnoj Americi, koji su uvek izloženi teroru američkih razbojnika – korporativne mafije. HRW je organizacija koja služi okupatorskoj eliti zapadnih psihopata . Nemaju oni veze sa zaštitom ljudskih prava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.