Humanitarna utakmica na Kraljevici i žurke u Omladinskom centru i Bumbaru za Nenada Ćirića 1Foto: M.S. / Danas

Nenad Ćirić, primio je četiri terapije ubrizgavanja živih matičnih ćelija u ruskom gradu Ufa, kako bi ustao iz invalidskih kolica, i sada mu je zakazana operacija oba oka. Porodica Ćirić apeluje za pomoć pošto je potrebno da se sakupi 13.000 evra do 9. marta za kada je zakazana operacija.

U petak 1. marta u kafiću Bumbar u Zaječaru biće organizovana humanitarna žurka pod nazivom „Svi za Ćiru“, u svrhu prikupljanja sredstava potrebnih za lečenje sugrađanina Nenada Ćirića.

Tokom večeri će nastupiti: DJ Fokus, Deterdžentlmen, Najgori dj na svetu, Vld Jms, banBo i El Maryancha.

Početak je zakazan za 21 sat, karta je 200 dinara, a na ulazu će se nalaziti kutija za donacije, gde će svako moći da donira onoliko koliko je u mogućnosti.

Dan kasnije, 2. marta u Sportskoj hali na Kraljevici, zaječarski rukometaši dočekuju rukometaše iz Kuršumlije, a tom prilikom u hali će biti postavljena kutija za donaciju.

Uveče istog dana, u Omladinskom centru, biće priređena tradicionalna žurka pod nazivom „Stara dobra vremena“.

Muziku će puštati Dejan Tošić, a kako je najavljeno, na jednom mestu biće: EKV, Van Gogh, Haustor, Dino Dvornik, Prljavo kazalište, Video Sex, Bjelo dugme, Oktobar 1864, Film, ali i Giboni, Gru, ET, Lee Man i još mnogi drugi.

Žurka počinje u 21 sat, a cena ulaznice je 200 dinara.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari