Humanitarni turnir u basketu danas na kragujevačkom PMF-u 1Foto: Z.S.M.

U Sali kragujevačkog Prirodno-matematičkog fakulteta održava se danas Humanitarni turnir u basketu (3×3) a od prikupljenih sredstava biće kupljeni novogodišnji paketići za decu iz različitih socijalnih grupacija i mališane obolele od cerebralne paralize.

Humanitarni turnir u basketu, studentski parlamenti Filološko-umetničkog fakulteta, Fakulteta inženjerskih nauka i Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, kao još jednu prednovogodišnju akciju u prikupljanja paketića za najugroženije i decu iz različitih socijalnih grupacija.

Kako organizatori ističu turnir je namenjen svima koji vole sport, bez obzira da li su studenti ili ne, da li se profesionalno bave sportom, ili uživaju igrajući iz hobija, a ujedno žele da pokažu humanost i svojim učešćem pomognu u prikupljanju sredstava za ovu humanitarnu akciju.

Kotizacija po ekipi iznosi 1.000 dinara, a od prikupljenog novca biće kupljeni novogodišnji paketići za decu obolelu od cerebralne paralize. Organizatori su za sve učesnike pripremili zahvalnice, a za prva tri mesta su obezbeđeni pehari i medalje.

Početak turnira je u 17 sati na PMF-u.

Više vesti iz ovog grada pročitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari