Ima li rešenja za saobraćajne gužve u Zrenjaninu 1Foto. grad zrenjanin

Vozači u Zrenjaninu žale se na regulaciju saobraćaja i raskrsnice gde se stvaraju gužve a izgradnja kružnih tokova i postavljanje semafora, čini se, trebali bi da budu rešenje.

Takvom rešavanju pristupilo se prethodnih dana kada je započeto postavljanje infrastrukture i instalacija za svetlosnu signalizaciju na raskrsnici ulica Obale Sonje Marinković i Obilićeve u Zrenjaninu, sa ciljem da se otklone zagušenja u saobraćaju na toj lokacij.

Zbog radova koji su u toku apelovano je na vozače i sve učesnike u saobraćaju da u zoni raskrsnice obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju koja upućuje na radove i povećaju opreznost, posebno iz razloga što se radovi izvode i u neposrednoj blizini dva postojeća pešačka prelaza.

Radovi se finansiraju sredstvima AP Vojvodine, na osnovu dva podneta projekta Grada Zrenjanina u ukupnom iznosu od 6,5 miliona dinara.

Izvođač radova je konzorcijum koji čine preduzeća “Selma” Subotica i “Invest-Inženjering” Novi Sad, a predviđeni rok za završetak je do kraja decembra, u skladu s vremenskim uslovima.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari