Janković: Ponovo postoji pretnja od razbuktavanja epidemije korona virusa

Ostavite komentar


  1. To smo znali i pre izbora, ali sada „strucnjaci“ mogu to i da potvrde posto prosla opasnost od otkazivanja izbora

  2. Naravno da postoji. Pa prosli su izbori. Sad nas mozete vratiti u tor. Ali realno, za bolje I nismo.

  3. Sram vas bilo!!! cekali ste da prodju izbori da bi se sad javili.Ima li iko u ovoj zemlji da nije potkupljen od Vucica i SNS

    1. Čekali ste da prođu izbori, a do tada ste lagali kako ima samo 90 zaraženih dnevno na nivou cele Srbije, govna govnjiva!

      1. Već je razbuktano Zadnjih 10 dana postoji zabrana
        PCR testiranja sem ko želi da plati, može. Policija cele prošle nedelje nije dobila ni jedno rešenje o izolaciji (moja porodica je već 7 dana u izolacij niko nas pozvao nije, kažu nemaju rešenja) Slažem se,da treba da živimo jer ovako nema svrhe, ali ako znate da u vašem mestu ima puno zaraženih, ipak ćete voditi računa više i o sebi i o drugima.

  4. „Član Kriznog štaba imunolog Srđa Janković upozorio je danas da ponovo postoji pretnja od razbuktavanja epidemije korona virusa u Srbiji i da se razmatraju restriktivne mere koje će biti preduzete da se to spreči.“ Ljubi te majka KORUMPIRANOG! Ponekada imam POMALO razumevanja za neobrazovane, polupismene i placene botove. Ali nikada i nikako necu opravdati ljude koji su stekli pozicije svojim radom i znanjem Njihovo prodavanje obraza je sigurno skuplje, ali zato mnogo ODVRATNIJE!

  5. Dr Jankoviću, navucite tu masku preko cele face i nikada više nemojte da je skidate.

  6. Do juce si pricao jedno,danas pricas drugo.vi nemate vise kredibilitet.vucic je dobio 2 miliona,ali u Srbiji ima 6,5 miliona ljudi.gdr je 4,5 miliona ljudi.

  7. Ma prva necu postovati nista od toga,jer nas pravite nudalama!Obican narod ne zna gde udara jer je prestravljen vec mesecima unazad!Hocete da izludimo svi totalno!Sram vas bilo vise sto se poigravate sa ovim jadnim i napacenim narodom.Dobro neko rece pustite nas na miru vise a ti navuci masku preko celog lica da se ne vidis od sopstvene sramote!

  8. Treba sada lepo tuzba protiv vas (Kona, Jankovica,Kisicke,..) zbog skrivanja cinjenica i nereagovanja i ubistva iz nehata.
    Izdali ste narod! Sram vas bre bilo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.