Inauguraciona nedelja: Senka potpunog trijumfa

Ostavite komentar


  1. "Danas" je list koji vode i uredjuju psihopate. Nigde i niko nije toliko opsednut Vucicem kao urednik i vlasnik "Danas““-a . To je vec bolest od koje se tesko leci. Redovno pogledam vase clanke, ocekujuci da ce se moci procitati nesto objektivno i realno, ali nista od toga. Vi ste zaista bolesni .

  2. Ma kakve ustavne promene, ekonomiju treba uzdići. Već 5 godina Vučić razara ekonomiju, pad penzija je od 2012 g 17%!!! Sramota je da Amerikanci imaju Snoudena, a da kod nas nema ko da kaže gde je i ko je odneo 55 milijardi od 2000 do danas. Kada bi Vučić bio protiv DOS-a on bi to razjasnio, ali ne on se ponaša kao antidržavnik, jer koristi iste matrice za iznošenje milijardi. Ipak postoji nada, da se ti tokovi novca ne mogu sakriti. Iz istog razloga mu se i Toma nije suprotstavljao: ja sam uzeo, ne diraj me, neću ni ja tebe, a ti uzimaj dalje koliko hoćeš. E, ta hapšenja biće vađenje čira iz organizma Srbije koja je već godinama na izdisaju.

  3. Čovek koji iznajmljuje stranim izrabljivačima svoj narod, koji sve resurse Ѕrbije daje u bescenje, koji ce Kosmet da pokloni Albancima dok se osiono ponaša prema nama gradjanima ove zemlje, okuplja šljm oko sebe i daje im deo moci i mrvicu vlasti, koji je uništio privredu, školstvo, zdavstvo, …ne on nije moj predsednik. On je predsednik SNS satrapima koji govore – Vučic ce odlučiti o svemu, u 21. veku a snishodljivost spram jednog političarčica i nečoveka.

  4. Ovaj tekst je potpuni mrak film, šta je pisac hteo da kaže i zbog čega se svenčanost Aleksandra Vučića umanjuje.

  5. Ako Vucic ukine preambulu o Kosovu u Ustavu i uspe da Srbiju uvede u Nato i E U skoro da bih mu oprostila diktatoru.

  6. Senka kažete. Odavno je metastazirala. Ne može se jeftino proći za devedesete.

  7. drzi se ti tvog shitformera. Cak i ovolike psihopate – (urednici i citaoci Danasa) su doktrori nauka za tebe botino.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.