Incident na antifašističkoj šetnji u Nišu, nacistički pozdrav za učesnike šetnje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Да поновим: сваки учесник у руљи која почини кривично дело или прекршај се мора гонити и казнити као непосредни извршилац – у противном ће нам мајмуни узимати меру на улици кад год им се прохте.

  2. Koliki debil moraš da budeš da si istovremeno i Srbin i nacista????

    1. Ne preveliki jer se srpska ideologija u zadnjih 30 godina ne razlikuje suštinski od nacističke. Ljotićevci su odavno mejnstrim a jedan od njih još i ozbiljno pretenduje na vlast. Njegovo vreme dolazi jer ovaj će jednom morati da ode ovako ili onako. Nacizam normalno i prirodno proizilazi iz dominantnog pogleda na svet u Srbiji. Odavno ja pišem biće klanja po kućama samo što mi ovi ništa ne objavljuju. Da se ne zamere Ljotićevcima. Ne preveliki jer se srpska ideologija u zadnjih 30 godina ne razlikuje suštinski od nacističke. Ljotićevci su odavno mejnstrim a jedan od njih još i ozbiljno pretenduje na vlast. Njegovo vreme dolazi jer ovaj će jednom morati da ode ovako ili onako. Nacizam normalno i prirodno proizilazi iz dominantnog pogleda na svet u Srbiji. Odavno ja pišem biće klanja po kućama samo što mi ovi ništa ne objavljuju. Da se ne zamere Ljotićevcima. Čim vide moje ime i mejl odmah me brišu

  3. očigledno ništa ne znaju o svom gradu. Roditelji, učitelji, nastavnici istorije, rođaci, komšiluk, niko im nije pričao o nacističkom logoru 12 februar u kome su oni koji su koristili pozdrav kojim se sada ova deca ponose zvreski mučili srbe, jevreje i rome, a one koje prežive to zvestvo su streljali na Bubnju. Verujem da su ovi klinci na Bubnju roštiljali, ali da ne znaju značaj pesnica ispod kojih su igrali fudbal ili odbojku. Krivi smo svi mi što dozvoljavamo da se na časovima istorije pretrči preko naše istorije, pa deca ništa ne nauče.

  4. Gde je policija ovde Stefanoviću???
    Ko obezbedjuje ove ljude?
    Čekaš da neko opet bude izboden od neonacista u sred Srbije?

    Sklanjajte nam ovo sa ulica kako znate i umete!!!
    Vežite, zatvorite, bacite ključ, ne zanima nas.

  5. Stvarno pobesnim od ovih naloženih neobrazovanih žutokljunaca, koji o istinskim strahotama fašizma pojma nemaju. Odgajila majka Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.