Inicijativa mladih: Sećanje na žrtve u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. LJudi u vecem broju ne spore ono sto se desilo u Srebrenici jeste ratni zlocin ali AKO imate imalo razuma koji naravno nije zamagljen lovom koja se dobija za rad jer su mi dobro poznati i osnivaci i finansijeri pomenute org. procitajte detaljno sta pise u izvjestaju za Srebrenicu pa i na memorijalnom spomeniku u Srebrenici da ne kazem konsultujte malo i direktne ucesnike kao izvore pa onda donosite sudove. Jer ako je reper presuda suda u Hagu inace donesena pod vrlo zanimljivim okolnostima za koju su inace izuzetni pravni strucnjaci (sudije, tuzioci i advokati) pre svega iz SAD dali svoj negativan sud onda bih vas zamolio da pogledate malo i na ono sto su Bosnjaci-Muslimani radili ostalim dvoma narodima i drugima u BiH. Ne morate ici daleko, evo u glavnom gradu BiH hvali samo nekih 120.000 Srba potvrdjeno od strane UNHCR-a i drugih relevantnih org. Sto bi rekli da bude "POSTENO" – omladinski. Pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.