N1: Inspektor Milenković podneo prijavu zbog fotografisanja njegove ćerke 1foto A.K./ATAImages

Inspektor Milenković je juče podneo prijavu nadležnoj policiji sa zahtevom da se preduzmu hitne zakonske mere i utvrdi ko je fotografisao njegovu maloletnu ćerku i njega, kao lice čija likvidacija je naručena i plaćena, saznaje N1.

Milenković traži u prijavi da se utvrdi da li je nezakonito fotografisanje i opserviranje deo aktivnosti Službe ili pak kriminalne grupe kao i koji su motivi za takvo postupanje, piše N1.

Milenković je posebno naglasio da su on i inspektor Mitić izuzetno visoko bezbednosno ugroženi, zbog čega ih i dalje čuva SAJ.

Podsetimo, portal „Republika“ (Srpski Telegraf) 6. aprila u 12 časova i 32 minuta objavio je na svom portalu fotografiju Slobodana Milenkovića i deteta od oko tri godine za koje tvrde da mu je ćerka i od toga napravio „vest“.

U tekstu se dalje navodi niz nelogičnosti, kakva je da je inspektor na bolovanju, a da zapravo odbija da svedoči u postupku za Jovanjicu zato što se neće pojaviti na svedočenju i to onom koje je već održano pre šest meseci, u oktobru 2023. godine.

S obzirom da se u tekstu navodi da je Milenkovićev advokat Zdenko Tomanović izjavio da Milenković neće svedočiti, jer je na bolovanju, pitali smo advokata Tomanovića za tačnost tih navoda.

„Ta tvrdnja nije tačna ne samo zato što nisam dao nikakvu izjavu tom mediju, već i zato što će Milenković sigurno svedočiti čim ga sud pozove”, rekao je on za N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari