INTERVJU Danica Vučenić: Vučićeva vlast prezire svaku slobodu u Srbiji

Novinarka N1 i autorka emisije "Iza vesti"

Ostavite komentar


  1. Bravo Danice, pravo u centar. Srbiji trebaju novinari kao što si ti, koji su kritičari svega. Srbija ne zaslužuje ekonomski napredak dok god ne postane demokratska zemlja. Ova vlast previše gradi i dovodi previše stranih investicija. Treba nam vlast koja više polaže na kritiku građanske svesti i orijentisanje prema evropskoj uniji, koja je oličenje demokratije iako glavne ljude u EU ne biraju na izborima, nego postavljaju političkim dogovorima. Nama treba nepopularna vlast, jer je samo takva vlast demokratska. Narod najviše voli da glasa za nedemokrate i to je strašno.

  2. Eh,još da nije takvih boraca,na žalost malo ih je,nema kritične mase.Kada vlast postigne taj stepen apatije,vladaće desetljećima , bez straha od bilo kakvih demokratskih promjena

  3. Постоје две врсте слободе.
    1) Слобода у односу на странце
    2) слобода у односу на памет
    На коју ли слободу мисли?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.