Ispitati da li je ministar Stefanović u sukobu interesa?

Firma oca ministra policije dobila bezbednosne sertifikate za vojne fabrike od Saveta za nacionalnu bezbednost, a sekretar Saveta ministar policije

Ostavite komentar


  1. Članovi Saveta su:

    – predsednik Republike;

    – predsednik Vlade;

    – ministar odbrane;

    – ministar unutrašnjih poslova;

    – ministar pravde;

    – načelnik Generalštaba Vojske Srbije;

    – direktori službi bezbednosti.

    Sekretara saveta imenuje i razrešava predsednik Republike. Dakle, Aleksandar Vučić je odlično upućen u davanje dozvola za proizvodnju, uvoz i izvoz oružja ali se pravi blesav.

  2. Kakvi bre zaposleni, kakvi uslovi, kakvi sertifikati? Branko ima sina (nedonosce kome je kupio diplomu nepostojece skole) i sad ce sin lepo da se oduzi. Dve sto tati treba on ce dobiti, a kada prodje guzva, deda ce naoruzanjem obezbediti unucice. Na pitanje ima li tu sukoba interesa, odgovor je:“ jel vi to mene zajebavate“.

  3. Sve i da se utvrdi da jeste u sukobu interesa, pa šta? Ništa, naravno.
    Da li će zbog toga Vučiću/SNS-u pasti rejting? Neće, naravno.
    Da li će neko nešto preduzeti, povodom toga? Neće, naravno.
    Hoće li uopšte neko, bilo ko, reagovati? Neće. naravno.

    Jer ovo je Srbija, zemlja poslušnih rajetina i podanika, koji samo gledaju svoja posla, ne mešaju se u politiku i zato im mnogo lepo ide u životu.

    U stvari, nije da baš neće biti nikakvih reakcija. Biće malo gunđanja i fejsbučenja, Vučič će kao i obično sve da svali na Đilasa i Šolaka, i to bi bilo otprilike to. Do sledećeg puta…

  4. Nebojšin tatica će raditi uređaje za internet 6G., za vojsku i policiju. Tako da mu ne trebaju ispitni poligoni i tuneli. Pokupića „stručnjske“ sa mega-bleje i sa faksa iz Sava centra, a možda i ponekog bota iz sekte. Pa da vidimo mi, Neverne Tome, kako se pravi srpski san!!!!!!Biće para kao blata, ima sami da naprave Tesla grad, bez Karića!

  5. Mnogo negativnih komentara, a prosta je cinjenica da su Nebojsa i Branko Stefanovic, uspesni ljudi, pod patronatom vozda slavenosrpskog ostvarili srpski san – dodjes na vlast uz pomoc SAD, Nemacke, NATO i njihovih sluzbi i steknes bogatstvo mereno stotinama miliona evradi. Narodu valjas price o zlim albancima i sjajnim rusima i bog da te vidi.

  6. U ime oca i sina, ispitati i svetog AV duha koji sve prožima (u sve se meša).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.