Ispred Ministarstva odbrane Srbije obeleženo 15 godina od stradanja gardista

Ostavite komentar


    1. Njih su ubili krimosi koji su uobrazili da su država.
      Po mom mišljenju prvo treba uhapsiti onog „stručnjaka“ koji je potpisao da su se oni sami poubijali. Taj mora reći ko mu je naredio da napiše takvu glupost. Onda redom…

    2. A državu ne možete uhapsiti, zar ne? Takve tupadžije su i dovele ovu istragu u ćorsokak. Takvi „genijalci“ su ovu tragediju ispolitizovali do maksimuma, ne pokazujući ni malo pijeteta i ljudskosti. Tufegdžić i drugi „stručnjaci“ su mogli da izvrše razne rekonstrukcije ali, ostaju materijalni dokazi, i samo dokazi, na osnovu kojih se neko može optužiti i kazniti za zločin. Ne razumem ljmude, koji bi osudili bilo koga na osnovu nekih svojih fantazmagorija ne shvatajući da time čine dupli zločin. Prvo, osudjuju nevinog čoveka, drugo, aboliraju stvarnog zločinca ili zločince. Interesantno je da niko ne pominje „strani faktor“, niko se ne seća pisaanija u pojedinim srpskim medijima, da se u Topčideru krije Ratko Mladić. Koliko znam njegova glava /živa ili mrtva/, bila je ucenjena na, „samo“, 5. miliona evra.

  1. Postanes roditelj , podignes dete i onda ti ga ubiju … i cute … a ti petnaest godina bolujes i tugujes i trpis nepravdu … dokle vise , dokle ???

  2. Tragično je da se predmet o smrti gardista Dragana i Dražena u Višem tužilaštvu u Beogradu i dalje nalazi u predistražnoj fazi. Glavno da je juče predsednik SNS smogao snage da kaže –„ …jaka stvar, što su M. Radojičić i G. Rakić na jahti s B. Pacolijem“. Valjde se čeka da i roditelji Dragana i Dražena odu na onaj svet. Nije bilo razloga ni za dodatnu istragu posle pada helikoptera gde je u loše planiranoj akciji spasavanja novorodjenčeta 7 ljudskih života izgubljeno, a i počinilac ubistva O. Ivanovića je za sada nepoznat. Ko je sve i zašto ponosan što će odlukom Sinoda predsednik Srbije i njegov generalni sekretar iduće nedelje dobiti najviše odlikovanje SPC?

    1. Znači Vučić bi trebao da, onako, paušalno, kao što se radilo u „srećna“ vremena, uhapsi nekoga i strpa gas u zatvor? Ja bih zaista, od sveg srca, želeo da se reši ovaj enigmatični zločin. Medjutim, iz Vašeg komentara, shvatio sam da Vi znate ko je ubica ili ubice? Zašto se stidite, ikstinu treba reći. U ovom narodu ima mnogo „drvenih advokata“ i nbesavesnih ljudi,, koji bi na dugogodišnjnu robiju strpaliu bilo koga.

    2. I mene jako zanima cime su AV i NS zasluzili ordene od patrijrha? Ja se zakunem da necu ici u crkvu pa ipak odem na zadusnice, akd su ovi bili???’

      1. Pa ti, valjda, u Crkvu ideš zbog sebe a ne zbog „OVIH“?! Tipična srpska infantilna reakcija. Potraćžite, negde ćete sigurno pronaći razlog za ordene. Verovatno kao i svaki „pravi“ Srbin, smatrate da ste vi trebali da dobijete taj orden? Ako ni zbog čega drugog onda zato što ste za zadušnice otišli u Crkvu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.