Ivan Ivanović: Godina verbalnih fekalija

Ostavite komentar


  1. Novi stan na Vracaru, novi Mini od preko 60000 evra, stan u Rovinju,čamac, čitavo leto na moru…..koji novinar& voditelj u Srbiji to moze za nekih 10-11 godina rada? I jos nesto moj Ivane zašto vec jedan duzi period nema šala na račun političara iz Hrvatske? Direktiva zbog mira u Rovinju ili nisu vise zanimljivi.

    1. Znači ume da zaradi bez [podrepašenja AV i SNS-u. A ti uživaj u bajike koje ti tvoj prvorođeni ciguliše svakodnevno u koje ni deca u vrtiću ne mogu da poveruju

    2. Vladimire,pa radio prekovremeno,prodavao švargle,ajvar,kiki-riki,semenke u “Farmi“,zaradilo se.To,što ne spominje hrvatske političare,pa bio na letovanju tamo i ko zna kakve slike mogu da “isplivaju“,pa sam je objavio kako mu roze gaćice lepo stoje.

    3. pa zato su i fekalije danas, zato sto neki novinari novina koji imaju tiraze 50 puta vece od drugih, voditelji cije emisije imaju 10 puta vecu gledanost, nemaju ni stan, a dakle ovi sto posluju sa gubitkom, koje finansira ko zna ko, imaju jos malo pa jahte… naravno da za takve srbija pliva u fekalijama…

  2. „ovo je bila godina verbalnih fekalija, jer je neverovatno šta je sve izrečeno o ljudima, koliko je laži izrečeno i kakav je bio njihov intenzitet“, rece covek i poce verbalno da fekalise sve one koji su na onoj drugoj strani, na strani „zla“ naravno, za razliku od njega i njegovih istomisljenika. Tako mali Djokica, u ovom slicaju „Mali Ivan“ zamisljaju demokratiju i ljudske slobode?! Ukratko, svi oni koji su moji oponenti predstavljaju zlo koje treba iskoreniti. Kako ono bese: „Uzo majmun stari ogledalo neko, pa video sebe i ovako reko: Gle kako je cupav, gle kako je dlakav, bas ti Boze hvala, sto ja nisam takav“?!

    1. „Zorane“ ,tvoje ,radukalske .zamene teza mozda mogu da prodju na nekom drugom mestu,ovde ne.
      Mora se priznati da si malo bolji s(n)s bot od tvojih kolega,mozes da sastavis vise od 2 prostoprosirene recenice.Bravo!!!Dobro znas da se radikalskonaprednjacko zlo ne stavlja pod navodnike…

    2. Čim se vrhovnik uskopisti od srdžbe zbog oštrih kritika njegove vladAVine tu je botovska sila osovine: zabludeli zoranče i siroti ljubišga a iza njih izviruje jadni miodrag pećki. Ajmo ajde botovi svi u nazad!

  3. za tri nacionalna stadiona od po 10 miliona, jedan u knjaževcu, jedan u kinđi, jedan u ljuboviji kaže:

    Dovoljno je imati dva kluba, puno je kada ti i je i jedan na grbači, pet fenomenalnih sportskih udruženja, pa to je fenomenalno ali za nas krajnje nebitno. Ne znam te dres kodove, ne poznajem scenu, samo površno, kako ide, samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan, samo beograd…to sam jednom čuo u prolazu. meni je bio sličan osećaj kada se fk galenika preimenovala u fk zemun ali s vremenom skapiraš, da je munze opstao i da se neke vrednosti nikada ne gube a bilo je teško još od početka kada je taurunum bio mesto gde se kolje stoka a singidunum gde žive vojna lica. ali opet, eto i mini pdrškica, mini ali to je za nas maxi. eto, a čak ne znam ni koji mu je to klub. mimo polikite, da sam glodur rts’a, da sam bard odbrane od informative u programu, ja bih dao ivanoviću sat programa na drugom rts od 23 do 24, za novaka od 22 do 02. formatizovan na casual varijantu, ne mora da stoji, ima bend na tjubu, gosti u studiju na ispod tri, četiri, može da zadrži baneta. ne mora da ućestvuje na snimanju ,luda narodna noć’.

  4. Izvinite , kako vi znate informacije o I.I imovinskom stanju, ko vam ih dostavlja?
    Da li ako imate tako dobre dousnike znate možda i:
    1)ko je ubio Olivera?
    2)ko je rušio u savamali?
    3)ko je gradio na Kopaoniku?
    4)ko je ubio ženu na naplatnoj rampi?
    5)kako se zove Vulinova tetka?
    6)kako je moguće da penzioner trguje oružjem?
    7)ko je obezbeđivanja uzgoj marihuane pored bg?
    8)Ko je zapalio kuću novinara i zašto?
    9)kakav monstrum ženi može napisati 15.000sms sa sexualnim predlozima?
    10)kako je moguće da javi tuzioc ne reaguje ni na jednu aferu , a ima ih zilion(lažne diplome , plagijat doktorskih radova…)
    I da ne zaboravim“DA LI PRIMEĆUJETE EGZODUS SRBA IZ SRBIJE?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.