Izbori i korona odložili raspravu o Nestoroviću

Predsednik Etičkog odbora LKS-a dao dve različite tvrdnje o razlozima zbog kojih ovo telo ne može da se sastane

Ostavite komentar


  1. … s obzirom na godine starosti članova odbora sigurno je da će do tad da zaborave „dal su pošli il su došli“ a i Nes je lepo rekao: „nije to ništa, do sad su mi triput oduzimali licencu“!

  2. STAMOTA ZA TAKO HUMANITARNU PROFESIJU.ŠTO JE RISTIČEVIĆ U POLITICI TO JE ON U ZDRASTVU.

  3. Moram priznati izuzetno zanimljiv lik. Ako bih morao da biram kome bih svoje zdravlje poverio, doktoru Nestoroviću ili ovima što dovode pod upit njegovu stručnost, znanje, onda je to svakako doktor Nestorović koji ne robuje dogmama i kao takav mnogo bolje razume život.

  4. Verujem da Etički odbor lekarske komore Srbije ima važnija i preča
    pitanja od rasprave,šta je dr.Nestorović rekao medijima ili
    dao predvidjanja ili preporuke.
    Sve mi to liči na rekla-kazala
    od strane tih podnosioca i nadam
    se da će to Etički odbor imati
    u vidu.A dr.Nestorović nam je
    bio’ svetlo na kraju tunela.’

    1. Mene samo interesuje kako se leče ljudi sa plavim očima koji dolaze sa druge planete kako kaže dobri doktor!?!?

  5. Nestoroviceva „uloga“ je da se o njemu prica, i da se skrece tema sa bitnih stvari. Obicno zamajavanje i kradja vremena. Kao i „prediizborni spot & REM“, „ozoniranje“, „100 evra“ i gomile gluposti sa kojom nas svaki dan zatrpavaju, da nam skrenu paznju, da dobiju jos bar dan za svoje unosne poslove… Oni imaju pametnijeg posla. Hehehe…

      1. uzeo je zato sto su to njegove pare, a ne pare Ace Vučića kao sto ti mislis.
        A ja sam ih uzeo i zato sto je bolje vracati 30 eura nego 130. Jer smo se zaduzili po najnepovoljnijoj kamati u univerzumu. NIGDE na svetu toga nema. I vecini to ne smeta

  6. Aha, kako da ne. Ovakvu lekarsku komoru pod hitno treba rasfornirati. I formirati novu, koja ce brinuti o zdravlju srpskog naroda, a ne interesima Svetske zdravstvene organizacije, i prodaji privatnih vakcina kojima se unistava, umesto da se cuva zdravlje.

  7. Ljubomorni, zlobni i pakosni.
    Zašto etičkom odboru ne podnesu inicijativu za raspravu o prof. Dr. Nadi Kostić samostalnoj narodnoj poslanici koja u maniru zavere koristi Narodnu Skupštinu i medije za širenje panike da je KOVID 19 izazvala 5 G mreža. Da nam izgiboše starci, ptice i pčele i to sve su njoj u poverenju rekli lideri tzv. Duboke Države.
    Lično mogu da kažem da mi je dr. Nestorović pomogao da preživim ovo vreme izolacije. Više nego dr. Kisić, Kon a pogotovo dr. Tiodorović kome je pola Niša bilo zaraženo i pomrlo više od pola ukupnog broja umrlih u Srbiji. Naročito je Tiodorevićev propust bio tragedija u državnom gerantološkom centru gde je oko 100 baka i deka umrlo ne od korone virusa već od gladi i žeđi jer su bili bez adekvatne nege o čemu je pisao i Danas.

    1. Taj doktor je prekrsio sve moguce standarde profesije i tebi nista ne smeta. Doke je Aca Vučić na vlasti, doca ne mora da brine za licencu jer je odradio posao u sludjivanju polupismenog naroda

  8. Nestorovic je clanove odbora lekarske komore poslao u buducnost. Lako je, sve ima na google.

  9. smešno, čovek i dalje gostuje po medijima, doduše sada po lokalnim, i truje ljude kako ovoj vlasti odgovara. a ovaj odbor je očigledno saučesnik u tome.

  10. Reč je o pajacu koga podrzava Aca Vučić. Direktno podrzava rezim a pritom se primio da izigrava nekog saljivdziju i alfa muzjaka. Groteskan lik

    1. Naprotiv. Mislim da Vucic pokusava da ucutka dr Nestorovica, da ne prica gde je sve vlast brljala za vreme vanrednog stanja.
      Ali, nije dr Nestorovic sarlatan kao Vucic, Bojic, Seselj, Nikolic.
      Nestorovic je lekar i to jadan od najboljih pedijatara u Srbiji, koga narod voli za razliku od pobrojanih sarlatana.

      1. To da je on dobar lekar, ne znam. Ali to nema veze nikakve sa njegovim sarlatansvom. On se ponasao skandalozno, to je blaga rec. ne znam odakle ti da njega Aca Vucic ne voli. Pa on mu je omiljeni doktor i radi posao za njih. To se sa Meseca vidi. Sram ga bilo

  11. Ne mogu da verujem da ovako nešto jš postoji.To je kao rasprava na komitetu u vreme druga Tita. Naravno inicijatori će se žešće uplatkati jer narod veruje u stručnost i ljdskost Nestorovića.
    Etički komitet sa deficitom etike,bio bi najpošteniji zaključak.Kome to smeta Nestorović?

  12. Na osnovu mnogih parametara o etici u nastupima Dr Nestorovica, apsolutno je zasluzio ozbiljnu kritiku Etickog odbora LKS, ako ne i iskljucenje iz iste. Steta je sto nema ustanove u nasoj zemlji koja bi i Onog sto se cerekao u pozadini iskljucio iz politike.

  13. I pored svih politickih izjava doticnog profesora,koje su verovatno iznudjene,da se postovalo njegovo misljenje verovatno bi stanje u privredi i drustvu bilo daleko povoljnije.Sve bi ovo proslo bez strahova i velikih tenzija.Ocigledno da u timu preovladavaju ljubitelji SZO a i samim tim zagovornici obavezne vakcinacije.Da li cete pristati na ovakvu obavezu,vakcinisati se neispitanom kineskom vakcinom o kojoj prof.Nestorovic govori?On sam je protiv takvih stavova-tako izjavljuje.Ovi koji vode kampanju protiv njega ocigledno pripadaju SZO i „struci“.A PROFESOR RECE DA DA JE STRUKA PALA A POGOTOVU SZO PRED OVIM VIRUSOM.

  14. Očigledno da Nestorović nije legao na rudu vlastima i sada traže načina za njegovu diskriminaciju. Ovaj odbor nije raspravljao o ozbiljnim prekršajima u struci a raspravlja o lekaru njegovog kalibra. Ovoj državi očigledno je najvažnije „unificiran“ stav a po direktivi vlasti a ne stručnjaka.

    1. Nestorović? Ozbiljno? Pa on je imao najviše zajedničkih nastupa po emisijama sa AVom. Na njegove fore se cerekao AV. I onda neko napiše da dotični doktor „nije legao na rudu vlastima“. Pobogu…

      Čovek je ciljao neku funkciju u ministarstvu, samo se malo preigrao u svojim nastupima i to je to. Moraće da se zadovolji ili trenutnom funkcijom ili da bude neki zamenik zamenika državnog sekretara. Sa glavnim ulogama je završio.

  15. Doktor Nestorović je profesor i naučnik starog kova. Izgleda da je on sve bio u pravu, kada je govorio da ovaj virus nije tako opasan kao što se predstavlja. Nažalost, nastradali su oni najrizičniji a mnogi nisu ni znali da su bili u kontaktu sa virusom, što tek sada saznajemo. Virus je izgleda više zloupotrebljen nego što je opasan. O tome govori profesor Nestorović i to se ne sviđa njegovim sujetnim kolegama, koji su isto profesori ali štreberi i oni nemaju intuiciju i m..a. Ovima drugima on isto smeta jer on ne zagovara vakcinaciju, već suprotno, upozorava na moguću zloupotrebu. I ja sam sumnjao u njega dok nisam saznao od njega i od drugih uvaženih lekara i profesora, Nobelovaca, da je virus „mamac“ za sitne ribe a to su nesrećni narodi ove napaćene planete Zemlje. Profesore Nestoroviću, dokazali ste da ste pravi profesor i naučnik. Nemogu Vam ništa jer Vas narod ceni i uvažava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.